B.D. isimlibir şahsın eşi ile kavga ettiği gerekçesi ile evini yakmaya kalması sonucu 5 katlı apartmanda yanma tehlikesi yaşanırken itfaiyenin zamanında müdahalesi ile yangın söndürüldü.Mahsur kalan vatandaşları itfaiye kurtardı.


İddialara göre İsmetpaşaMahallesiCihangir Sokak No:23’te  zemin katta oturan  B.D.isimli şahıs gece geç saatlerde eşi ile kavga etti. Eşinin Karakola şikayet etmesi sonucu ifadeye çağırılan şahıs ifadenin ardından serbest kaldı.


Ne varki B.D.eşinin kadın korunma evine sığındığını duyunca çılgına döndü ve eve giderek yatak odasındaki eşinin çeyizliklerini ateşe vererekyakmaya kalktı.Dumanı gören mahalleli durumu itfaiyeye bildirdi.Olay yerine zamanında gelen itfaiye ekipleri yangını hemen söndürürken dumandan etkilenen B.D. olay yerinde bayılınca itfaiye ekipleri ile dışarıya çıkarıldı.B.D.,112 Acil Servis ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesi’ne acil polikliniğine kaldırıldı.


Diğer yandan duman altında kalan diğer katlardaki vatandaşları itfaiye merdiven ile kurtarıldı. Olay ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim