“Türkiye Yüzyılında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 100. Yıl Spor Oyunları” Ödül Töreni Üniversite Kapalı Spor Salonunda düzenlendi.

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakaları sonucunda dereceye giren katılımcılara ödüllerinin takdim edildiği törene, Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş, Dekanlar, Akademik ve İdari Personel ile sporcular katıldı.

Ekim ve kasım ayları içerisinde futbol, basketbol, voleybol, satranç ve masa tenisi olmak üzere 5 farklı branşta gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda her branşta ilk üçe girmeyi başaran sporculara ödülleri verildi.

Düzenlenen turnuvalara öğrenci, akademik ve idari personel olmak üzere toplam 483 kişi katıldı. Futbol turnuvasında ilk üçe girmeyi başaran takımlar; kupa ve madalyalarını Rektör Prof. Dr. Beydemir’in elinden aldı.

Büyük coşkunun yaşandığı ödül töreninde Rektör Beydemir yaptığı konuşmada, “Çekişmeli ve bir o kadar güzel geçen müsabakalar sonunda başarılı olan tüm personelimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. ” ifadelerini kullandı. Tüm katılımcıların toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından tören sona erdi.NEVZAT KAPTAN

Editör: Korkmaz Kesik