Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Elginkan Holding ve Elginkan Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen ile bir araya geldi.

Toplantıya Odöksan A.Ş Genel Müdürü Ali Toloğlu, Mali ve İdari İşler Müdürü Rasim Tekin de katıldı.

Elginkan Holding bünyesinde yer alan Odöksan A.Ş tarafından yapılması planlanan 15 milyon  euro yatırım için değerlendirme yapıldı.

Osmaneli Belediyesi olarak Odöksan A.Ş yatırımına her türlü desteği vereceklerini ifade eden Başkan Münür Şahin, şu an çalışan sayısı 500 olan olan şirkette bu yatırımla birlikte çalışan sayısının bin  kişiyi geçeceğini söyledi.

Başkan Münür Şahin, burada yaptığı açıklamada,

“Odöksan A.Ş ‘nin 150.000.000-TL (15.000.000 Euro)yeni yatırımla artacak çalışan sayısı için doğacak konut ihtiyacı şirketimizin ilçe içindeki arsasında yapacağı konut yatırımı ile karşılanacak. Odöksan A.Ş’nin eğitim alanında bulunan arsasını okul yapılmak üzere belediyemize tahsis edilerek, kreş, restorasyon, park ve yaşlı bakımevine destek olacak,eğitime bilgisayar desteği sağlanacak.”

Başkan Münür Şahin, Elginkan Holding ve Elginkan Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen ile,  toplantıya katılan Odöksan A.Ş Genel Müdürü Ali Toloğlu, Mali ve İdari İşler Müdürü Rasim Tekin’e Osmaneli’ye katkıları ve 15 milyon euro yeni yatırım kararları İçin teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim