8 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek olan Madeni İşler Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri yaklaşırken adaylarda öne çıkmaya başladı. Oda başkanlığına adaylığını açıklayan Mevcut Başkan Mehmet Baş’ın ardından ilimizin tanınmış esnaflarından Bülent Atiktürk’te oda başkanlığına adaylığını ilan etti. Atiktürk, adaylığına ilişkin öncelikli hedeflerinin esnafların sorunlarını çözmek olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Bilecik Madeni İşler Esnaf Ve Sanatkârlar Odası’nın saygıdeğer üyeleri

8 Şubat Perşembe günü yapılacak olan 18’inci Olağan Genel Kurulunda sizlerin de takdir edeceğini umduğum çalışma arkadaşlarımla beraber oda başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum.

Öncelikli hedefimiz esnaflar olarak odamızın gücünü arttırmak, özgüveni yüksek kadromuzla sorunlarımızın çözümü için ilgili makamlara sesimizi duyurmak olacaktır.

Belirlediğimiz zamanlarda esnaf ziyaretleri yaparak esnafın yanında olduğumuzu ve sorunlarının takipçisi olacağımızı bilmenizi isterim.

Esnafımız işletmesinde işinde çalışırken sorunlarının çözümü için biz mücadele edeceğiz.

Sosyal medya gücünü kullanarak esnafımızın müşteri potansiyelini ve hizmet kalitesini arttıracağız.

Güncel gelişmelerin takipçisi olup esnafımızı da sürekli bilgilendireceğiz.

Esnaflarımızın isteği halinde esnaf ve esnaf aileleri için yöresel, kültürel ve fuar gezileri gibi çeşitli etkinlikler düzenleyerek esnafımıza faydalı olmayı amaçlıyoruz.

Odamıza kayıtlı her esnafımız şunu bilsin ki mesleki olsun olmasın her türlü sıkıntısında Bülent Atiktürk ve Yönetim Kurulu olarak sorunlarının çözümü için yanında olacağız.”

Editör: TE Bilişim