İnhisar Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında oy birliği ile alınan karar doğrultusunda ilçe Kaymakamı Ali Açıkgöz’e fahri hemşerilik beratı verilmesi kabul gördü.

İnhisar Belediyesi Aralık ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Kepez Başkanlığında toplandı. Yılın son toplantısında,5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 18. maddesine istinaden ilçe Kaymakamı Ali Açıkgöz’e fahri hemşerilik beratı verilmesine oy birliğiyle karar verildi.

“Şeref duydum”

Bu karar dolayısıyla çok büyük bir mutluluk ve şeref duyduğunu ifade eden Kaymakam Ali Açıkgöz: "Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kepez'e ve bizi bu payeye layık gören İnhisarlılara, teşekkür ediyorum. Bu kararın, Belediye Meclisinden oy birliği ile çıkması, şahsıma tarifsiz bir mutluluk yaşatmıştır. İnhisarımıza artık sadece bir mülki amir olarak değil aynı zamanda Fahri Hemşehrilik payesinin mesuliyetiyle hizmet edeceğiz. Bu kararı veren Belediye Meclisinin üyeleri: İbrahim Emre İşleten, Şule Yılmaz, Mehmet Sakarya, Ali Ürker, Mevlüt Ayanoğlu, Zeki Güler, Ali Şahan, Hakkı Karaca ve Salahattin Koyunlar'a ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilişim