Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Soner Olgun, Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçerken, rozeti İl Başkanı Metin Yaşar tarafından kendisine takıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Bürosu’nda Milletvekili Yaşar Tüzün’ün katılımıyla gerçekleşen Bayırköy ve Vezirhan Belde Belediye Başkanı adaylarının tanıtım töreni sonrasında CHP’ye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı. Geçtiğimiz Mayıs ayında üyesi bulunduğu Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa ederek bağımsız olarak Belediye Meclis üyeliğini sürdüren Soner Olgun, tarafını seçerek Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olan birçok vatandaşa CHP’li yöneticiler tarafından rozetleri takılırken, yeni üyeler arasında rozeti kendisine takılan en dikkat çeken isim ise Meclis üyeliğinde gösterdiği başarılı çalışmaları ve Bilecik’e ilişkin vermiş olduğu öneriler ile adı sıkça kamuoyunda tartışılan Belediye Meclis Üyesi Soner Olgun oldu. Kamuoyunda oldukça sevilen ve sayılan Olgun’un siyasi birikimin yanı sıra, insanı ilişkilerinin de kuvvetli olması sebebiyle CHP’ye daha fazla güç katacağı ve farklı bir rüzgar estireceği de dillendirilirken, birçok farklı partiden teklif gelmesine rağmen CHP’yi tercih etmesi de partililer tarafından memnuniyet karşılandı.

CHP Seçim Bürosu’nda gerçekleşen Bayırköy ve Vezirhan Belde Belediye Başkanı Adayları tanıtımı sonrasından gerçekleşen rozet takma töreninde bağımsız Belediye Meclis üyesi Soner Olgun’a, İl Başkanı Metin Yaşar tarafından rozet takılırken, partililer Olgun’u alkışlarla ve ıslıklarla tebrik ettiler.

Diğer yandan CHP'ye üye olan Soner Olgun'un eşinede rozeti Milletvekili Yaşar Tüzün tarafından takıldı.

Editör: TE Bilişim