Nurettin Erkan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Bahçelievler Mahallesi’nden Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Bahçelievler Mahallesi’nin hak ettiği hizmeti alabilmesi için ekibi ile birlikte canla başla çalışmaya hazır olduğunu belirten Erkan, Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin dahi iyi bir mahalleyi hak ettiklerini söyledi. 20 yıldır Bahçelievler Mahallesinde yaşayan Erkan sorunları gayet iyi bildiğini söyleyerek şunları belirtti: 

“Doğma büyüme Bilecikliyim 1964 yılında dünyaya geldim. Bilecik Ticaret Lisesinden 1981 yılında mezun oldum. Demisaş fabrikasından emekliyim. Evli ve iki çocuk babasıyım.  Yaklaşık 20 yıldır güzide mahallemiz Bahçelievler mahallesinin bir sakiniyim. Bahçelievler Mahallesinde 2014’ten bu yana azalık görevinde bulunmaktayım.  31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin teveccühü ve istekleri üzerine muhtarlığa adaylığımı koydum.

Bahçelievler Mahallesi, Bilecik’in en kalabalık mahallelerinden biri olması itibari ile yeni ve dinamik bir muhtarın göreve gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Seçildiğimiz takdirde Allah’ın izniyle her şeyden önce azalarımızla birlikte hak ve hakkaniyet içinde kişi ayrımı yapmadan görevimizi en iyi şekilde yapmak için hazırız. Muhtar olarak aranan değil, direk arayıp bulan, hizmeti ayağa getiren bir muhtar olacağım. Mahallemizin ileri gelenlerinden oluşan bir ekip ile Bahçelievler'in hak ettiği hizmetleri alması için tüm gücümüzle çalışacağız. Bahçelievler'in gözü yükseklerdedir”

Editör: TE Bilişim