Cafer Elmas

Her Milletvekilliği seçimlerde adı geçen Üzeyir Yıldırım bu sefer şansını belediye başkanlığında deneyecek.

Ankara Bilecikliler Derneği Başkanı olan Üzeyir Yıldırım 2002 de AKP milletvekili seçimlerinde seçimi kazanan Fahrettin Poyraz’ın arkasında ikinci sıradan milletvekili adayı olmuştu. Yine Yıldırım 2007 Genel seçimlerde Bilecik milletvekilliği için aday adayı olmuş fakat bu defa sıralamaya girememişti. O zaman 1. sıradan aday gösterilmemesi durumunda bir daha aday olduğunu söyleyen Üzeyir Yıldırım yine 2011 yılında da milletvekili aday adaylığını açıklamış yine sıralamaya girememişti.

Her milletvekilliği seçimlerinde nöbetçi aday gibi aday adaylığın açıklayan Üzeyir Yıldırım bu sefer Belediye başkanlığı için şansını denemek için bu gün saat 13.00 da AKP İl binasına Bilecik belediye başkanlığına aday adaylığı için başvuracak

Zaman zaman eğitime verdiği destekler ile tanınan ve Ankara Bilecikliler Derneği başkanlığı yaparak Bilecik’ Ankara’da başarı ile temsil eden Bilecikli hemşerilerine Ankara’da köprü olan ve her türlü desteği yardımı yapan Üzeyir Yıldırım’ın Belediye Başkanı Selim Yağcı ile de arasının çok iyi olduğu bilinirken böyle bir adaylık girişimde bulunması düşündürücü bulundu.

Editör: TE Bilişim