Ertuğrulgazi Mahallesi’nde muhtarlığa aday olanların sayısı hergeçen gün artıyor. İlimizin en aktif köylerinden olan Yeniköy doğumlu Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü’nden emekli Niyazi Aydın, Ertuğrulgazi Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz haftasonu Limon Restaurant’ta basın mensupları ile kahvaltıda buluşan Niyazi Aydın, Ertuğrulgazi Mahallesi halkının muhtarlığa layık görmesi haline mahallenin her köşesine hizmet götüreceğini, aç ve açıkta kimse kalmaması için elinden geleni yaparak, fakir ile zengin arasında köprü vazifesinde olacağını belirtti.

Mahallede büyükleri ile istişare kurduğunu herkesin aday olması yönünde kendisine destek olduğunu belirten Aydın, insanlarla çok samimi ilişkiler içerisinde olan bir insan olduğunu da söyledi.

Göreve geldiği takdirde basınlada sık sık biraraya geleceğini belirten Niyazi Aydın, mahallesinde sorunlar olduğu tadirde kendisinin basın mensuplarından önce olayı araştırarak gerekli bilgiyide gazeteci arkadaşlarına ulaştıracağını ifade etti.

Herşeyin nasiple olduğunu belirten Aydın, ‘kim daha iyi hizmet edecekse Allah onu getirsin’ dedi. Bazı adaylardan “biz kimseye pabuç bırakmayız’ şeklinde duyumlar aldığını da söyleyen Niyazi Aydın, “o zaman seçime falan gerek yok. Hiç seçim yapmayalım, olurmu öyle şey, demokrasi var, sandık var. Herşeyin hayırlısı” dedi.

NİYAZİ AYDIN’IN ÖZGEÇMİŞİ

20.01.1963 yılında Bilecik ili Merkez Yeniköy’de doğdum. İlkokulumu Yeniköy İlkokulu’nda, ortaokulu İstasyon Mahallesi Mehmet Akif Ersoy ortaokulunda okuyup mezun olduktan sonra Bilecik Meslek Lisesi Teknik resim bölümünü bitirdim.

       2 yıl İstanbul’da özel bir sektörde kalite kontrol olarak çalıştım. Askerlik görevimi yerine getirdikten sonra 1986 yılında Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü’nde göreve başladım. 15 yıl Muhasebe Servisinde, 10 yılda personel şefi olarak görev yaptım. Orman İşletme Müdürlüğü’nde aralıksız 25 yıl çalıştıktan sonra 15.07.2010 yılında kendi isteğim üzerine emekli oldum. Evliyim ve iki oğlum var.

       30 yıla yakın bir süredir Ertuğrulgazi Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Mahallemiz sakinleri 2014 yılında yapılacak seçimlerde Ertuğrulgazi Mahalle Muhtarlığı görevini şahsıma layık gördükleri takdirde mahallemizin büyüklerini kendime abi ve ablalarım, küçüklerimizi kardeşlerim kabul edip, mahallemizin bir köşesinde aç-açık kalan birinin hesabının bizzat tarafıma sorulacağı anlayışıyla, arda kalanlar ile varlıkta olanlar arasında köprü vazifesi kurarak hizmette bulunmayı kendime görev adlediyorum.


Editör: TE Bilişim