31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan genç seçmenlere Belediye Başkanı Nihat Can, mektup gönderirken onların fikirlerinin son derece önemli olduğunu aktardı.

Başkan Can, genç seçmenlerinin isimlerine bizzat gönderdiği mektupta fikirlerine ve ideallerine büyük önem verdiği gençlerden övgü ile söz ederken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği; ‘Çağdaş Medeniyetler Seviyesi’ne ulaşmak için gençlerin kararlarının çok önemli olduğunu vurguladı.

“Bu seçimlerde yeni hedefler ve yeni başlangıçlar için mührünü vuracaksınız”

Mektubun yanı sıra üzerinde isimlerinin yazılı olduğu güzel bir kalemde hediye gönderen Belediye Başkanı Nihat Can, mektubunda sizlerin enerjisi ve heyecanı ile bizler de şehrimiz, insanımız, ülkemiz ve dünyadaki bütün gönüldaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin çalışmalarımızda vereceğiniz her bir fikrin çok önemli olduğunun altını çizmek istiyorum.”dediği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kararları, fikirleri ve ideallerine büyük önem verdiğimiz sevgili gençler;

Sizlerle birlikte 2023-2053 ve 2071 Türkiye'sini bugünden hazırlama ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Çağdaş Medeniyetler Seviyesi” hedefine ulaştırmak için hep birlikte 31 Mart 2019 tarihinde sandık başına gideceğiz ve sizler de bu seçimde ilk kez oyunuzu kullanacaksınız.

Bu anlamda; Yarınlarımızın mimarı ve şekillendiricileri olarak sizlerin bu seçimde vereceği karar, çok önemli olacaktır. Zira sizler bu seçimlerde vereceğiniz kararlar ile ülkemiz ve milletimiz için yeni hedefler ve yeni başlangıçların mührünü vuracaksınız.

Sevgili gençler; Sizleri çok seviyor ve sizlere inanıyoruz. Sizlerin enerjisi ve heyecanı ile bizler de şehrimiz, insanımız, ülkemiz ve dünyadaki bütün gönüldaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin çalışmalarımızda vereceğiniz her bir fikrin çok önemli olduğunun altını çizmek istiyorum.

Sizlerle birlikte el ele vererek, Bilecik’imizi hedeflediğimiz noktalara ulaştıracağız. Bu vesile ile sizlere Cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnet duygularıyla anıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerin: şehrimiz, ülkemiz ve bütün gönül coğrafyasındaki kardeşlerimize iyilik, güzellik ve başarı getirmesini temenni ediyorum.”

Editör: TE Bilişim