Türkiye Futbol Federasyonu, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Osmaneli Belediyesi işbirliğinde düzenlenen LEFKE CUP U15 turnuvasının kıran kırana geçen final maçını Galatasaray-Fenerbahçe oynadı. Normal sürenin 1-1’lik bir skor ile bitmesi ile uzatmalara giden ve ardından penaltılara kalan maçın sevinen tarafı Galatasaray oldu.

    Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Bolu Spor, Kâğıthane Spor, Esenyurt Spor, Güngören Spor, Beykoz Spor, Gaziosmanpaşa Spor ve 1308 Osmaneli Belediye Spor’un mücadele ettiği turnuva renkli görüntülere sahne oldu.

     Galatasaray ile Fenerbahçe’nin oynadığı final maçını İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Bilecik İl Temsilcisi Nusret Tosun ile Gençlik Spor İl Müdürü Aslan Yıldız da takip etti.

     Normal süresi 1-1’lik skor ile sonuçlanan final maçının uzatma dakikalarında da gol sevinci yaşanmadı. Uzatmaların ardından penaltılara giden karşılaşmada Galatasaray takımı Fenerbahçe’yi 9-8’lik bir skor ile yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

      Turnuvanın çok güzel geçtiğini ve İlçenin tanıtımına da büyük ölçüde katkısı olduğunu ifade eden Başkan Şahin; “ 10 Takımın katıldığı turnuvada yaklaşık 200 futbolcu ve bir o kadar da ailesi ilçemizi ziyaret etme fırsatı buldu. Belediye olarak spora özellikle altyapıya büyük önem veriyoruz. İlçemizin tanıtımı açısından da oldukça önemli bir fırsat oldu bizler için. Turnuvada emeği geçen, katkısı olan herkese ayrı ayrı Teşekkür ediyorum. Çok heyecanlı karşılaşmalar izledik. Galatasaray U15 takımı şampiyon oldu, başta GS olmak üzere turnuvaya katılan bütün takımlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

     10-13 Ağustos tarihleri arasında Belediye Başkanı Münür Şahin’in girişimleriyle Osmaneli’de düzenlenen LEFKE CUP U15 Turnuvasında oynanan maçlar ilimiz sporseverleri tarafından heyecanla takip edilirken, turnuva ilçenin tanıtımı açısından da oldukça önemi bir proje olarak ortaya çıkmış oldu.

Editör: TE Bilişim