Cafer Elmas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu Polisevi'nde düzenlendi. Sönük geçen ve katılımın az olduğu gözlenen resepsiyonun kapanışı her yıl 10.Yıl Marşı ile yapılırken, bu yıl Valilik Özel Kalem Müdürü Filiz  Sağır'ın talimatı ile Memleketim şarkısı ile yapıldı.

Bu durumun dikkatimizi çekmesi sonucu bando ekibine neden 10. Yıl Marşı değil de Memleketim şarkısı ile kapanışı yaptıklarını sormamız üzerine bando takımındaki komutanlar tarafından kendilerine Valilik Özel Kalem Müdürü Filiz Hanım tarafından talimat verildiğini bu yüzden Memleketim şarkısı ile kapanış yaptıklarını söylediler.


Bunun üzerine bu talimatı veren Valilik Özel Kalem Müdürüne neden 10.Yıl Marşı değil de Memleketim şarkısı ile kapanışı yaptırdığı ve bu talimatı kimden aldığını sorduğumuzda bizden kaçarak cevap vermek istemedi. Kendisinin böyle bir talimat verdiğini ve yorum yapamayacağını söyleyen Özel Kalem Müdürü Filiz Sağır'ın bu talimatı kimden aldığı kamuoyu tarafından merak ediliyor.

            Vali Halil İbrahim Akpınar tarafından Cumhuriyet'in 90. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlediği resepsiyona, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutan Vekili Albay Alper Sır, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Fatma Yağcı, Baro Başkanı Halime Aynur, Vali Yardımcıları Metin Çınar, Ekrem Ballı, Süleyman Deniz, Mustafa Güney ve Halil İbrahim Acır, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanı Albay Mehmet Yiğit, kaymakamlar, daire müdürleri, askeri erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları ile iş adamları katıldı.


            Vali Akpınar ile eşi Nihal Akpınar, davetlilerle sohbet etti. Resepsiyon, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı Bando Takımı'nın verdiği konserle sona erdi.






Editör: TE Bilişim