Cafer Elmas

Bozuk yaya kaldırımına takılan hamile kadın Elif Meriç (25) karnının üzerine düşünce çocuğunu düşürme tehlikesi yaşadı. Canı yanan ve ağlamaya başlayan 3 aylık hamile kadın, karnındaki bebeğine sarılarak “ne olur yavrucum sana bir şey olasın” diye Allah’a dua ederken gözyaşlarını tutamadı.

Telekom’un Atatürk Bulvarı Çınar Market önünde kablo döşemek için kazdığı, fakat daha sonra gelişi güzel kapattığı yaya kaldırımı tehlike saçmaya devam ediyor. Telekom ve belediye yetkililerinin ilgilenmediği bozuk yaya kaldırımı dün feci bir kazaya neden oldu.

Eşi ile birlikte bu yaya kaldırımında yürüyen hamile Elif Meriç, bozuk yaya kaldırımına takılınca karnının  üzerine düştü. Düşmesinin etkisi ile canı yanan Meriç’e etraftaki esnaf yardımcı olarak bir sandalyeye oturttu ve ambulansa haber verdi.

Hamile kadın, hem acıdan hem de karnındaki bebeğini düşünerek gözyaşlarına boğuldu. Gözyaşları içinde karnındaki bebeğinden endişelenen Meriç, “Ne olur Allah’ım bebeğime bir şey olması”  diye dua ederek gözyaşlarını tutamadı. Olay yerinme çağrılan 112 ambulansı ile Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılan Elif Meriç tedavi altına alınırken, kendisinin ve bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hamile kadın, kontrol amaçlı burada yapılan ilk müdahalenin ardından Eskişehir’e kendi özel doktoruna götürüldü. 

Editör: TE Bilişim