10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimleri ülkemizin değerlerinin korunması ve geleceğimiz için çok önemli bir seçimdir. Toplumu geren, kutuplaştıran, kendisine oy vermeyen kesimleri ötekileştiren, öfke içinde taraf olmayanların bertaraf olacağını her platformda dile getiren, dış politika da herkesle kavgalı ve yalnız kalıp sözüne itibar edilmeyen bir ülke haline getiren ve sürekli mağduriyet edebiyatı yaparak  oy uğruna inanç istismarı yapan  ve bütün yetkileri tek elde toplayarak tek adamlık hedefinde olan bir adaya Bilecik halkımızın teveccüh göstermeyeceğine  inancım tamdır.

Böyle bir aday karşısında ise yukarıda belirttiğim özelliklerin tam tersi anlayış ve düşünce içinde olan toplumu birleştirici, bütününü kucaklayan, birlik ve barış mesajları veren, uzlaştırıcı, hoşgörü  içinde olan, Anayasa ve Cumhuriyete sahip çıkmanın en büyük görev ile demokratik hukuk devletinin ve üniter yapının varlık nedeni olduğunu, Kırmızı çizgilerimiz olan Vatan, Bayrak ve Dilin tartışılamayacağını belirten Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu bulunmaktadır.

Bizler yoksulları korur gibi gözüken ama kişisel çıkarlarından başka bir amaç gütmeyen, bağımsız özgür düşünceyi yok etmek isteyen halkı geçim sıkıntısı içinde tutarak yardımlarla kendine bağlı tutmaya çalışanlara, bölünmeden, birlik içinde gerekli cevabımızı Türkiye’nin bekası için, sandıkta  Milli İradenin adayı  Prof. Dr. Sayın  Ekmeleddin İhsanoğlu’na sahip çıkarak verelim.

İçinde bulunduğumuz Ramazan ayının bereketi üstümüze olsun. Mübarek Kadir Gecemizin Türk İslam Alemine ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini diler, Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ederim. Saygılarımla.


Mali Müşavir

Hüseyin ŞENSOY

Editör: TE Bilişim