Cafer Elmas 
     Çevre yoluna yapılan yeni Otogar ile birlikte İstasyon Mahallesi TOKİ mevkii alt tarafında yapılan Hızlı Tren Garı ve yine Karasu yaşam alanı yapılan bu bölgelere vatandaşlar yönlendirme levhalarının olmamasından dertli. İlimize gelen misafirler bu bölgeleri bilmemesi nedeni ile zorluk çektiklerini belirttiler. En azından yol kenarlarına konulacak yönlendirme tabelaları ile ulaşımın sağlanabileceğini belirten vatandaşlar, bu konuda yetkililerden hassasiyet beklediklerini dile getirdiler.Kestirme olarak güzergah verilen Bilecik'in nüfus olarak en kalabalık mahallelerinden biri olan Osmangazi (TOKİ) Mahallesi'nde geçişlerde de aynı sıkıntı yaşanıyor.
    TOKİ bölgesine her türlü sosyal yaşam alanı ile birlikte kamu yatırımları da devam ediyor. Son olarak Hızlı Tren Garı ile yeni şehirlerarası Terminal'in de bağlantı yolunun TOKİ'den verilmesi nedeniyle daha da bir ivme kazanan mahallede vatandaşların adres ve yol bulmakta sıkıntı çektikleri kaydedildi. 
    Sağlık Ocağı,YHT Garı, İlköğretim Okulu, Otogar, Karasu Yaşam Alanı, Havuz, Otoban gibi önemli yerleşkelere güzergah olan TOKİ'de ise adı geçen bu yerleşkeleri gösteren tabelalar olmayışı vatandaşları zor durumda bırakıyor.Vatandaşlar adı geçen bölgeye yönlendirici tabelalar konulmasının gerekli olduğunu belirterek, yetkililerin biran önce bu konuya gerekli hassasiyeti göstermesini beklediklerini söylediler.

Editör: TE Bilişim