Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreterliği ile İl Emniyet Müdürlüğü adına Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan  "Mutlu Polis Huzurlu Halk" projesi sona erdi.  İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Salonunda 50 personele, 4 gün boyunca gördüğü eğitim programının sertifikaları verildi.



BESA Uluslararası Eğitim Şirketi eğitimcisi Kürşat Başkan tarafından, 30 saat "Etkili İletişim ve Beden Dili, Aile İçi İletişim ve İşyerinde Yüksek Motivasyon, Kurum Kültürü ve Aidiyet Duygusunu Geliştirme, Takım Çalışması, Öfke ve Stres Yönetimi" konuları hakkında eğitim verildi. Eğitime katılan personele İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Erdoğan, TDP  Şube Müdür Vekili Alper Uzman, Koruma Şube Müdürü Ercan Altınsoy sertifikalarını verdi.


İl Emniyet Müdürlüğü adına Mutlu Polis Huzurlu Halk Projesine katkılarından dolayı BESA Eğitim Şirketi Eğitimcisi Kürşat Başkan'a ise Teşekkür Belgesini, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru takdim etti.

Eğitim Süresince yapılan çalışmalar ile ilgili kısa bir bilgi veren Kürşat Başkan, "Bizim çıkış noktamız iyi bir toplum için iyi bir birey olmaktır. Bu fikirden yola çıkarak yi bir bireyin sahip olması gereklerinden etkili iletişim yetenekleri, beden dili kullanımı, aile içi iletişimle topluma etkin, verimli çalışabilecek, ahlaklı düzgün bireyler yetiştirmek anlamında aile içi iletişim, öte yandan iş yoğunluğunun bize verdiği stres ve sıkıntılardan uzaklaşmak için bu stresi olumlu yönde kullanabilmek için stres yönetimi, öfke kontrolü, takım çalışmasının nasıl daha iyi kullanılabileceğini anlattığımız eğitim programı hazırlandı. Proje genel itibariyle faydalı olduğuna inanıyorum. Ümit ediyorum vermiş olduğumuz eğitim verimli olmuştur, birşeyleri güzel yapmak adına  yüreklerimizde bir çok kıvılcım yakmıştır."diye konuştu. 






Editör: TE Bilişim