İmkansızlıklar nedeni ile zor durumda olan Engelsizim Derneği’nin engellerle dolu yeni yerini “Bu ayıp kimin?” başlığı adı altında haber yapmamız yerelde olduğu kadar ulusalda da geniş yankı uyandırdı.

Ulusala düşen haberimize sabah ana haberlerinde Çalar Saat programında yerel gazeteler bölümünde yer veren usta gazeteci İsmail Küçükkaya, haberimizi izleyicilere “Müthiş bir haber” olarak duyurarak haberimizi okudu ve Editörlerimizin yanısıra haberi yapan muhabiri de tebrik etti.

Özellikle haberi yapan kişinin imzasını göremeyen ve çok merak ettiğini, teşekkür etmek istediğini belirten Küçükkaya, Reji’den bulunmasını istedi.  

Haberi vermesinin ardından Bilecik Çalar saat annesi Canan Saral’ın attığı tweet ile haberi yapan kişinin Cafer Elmas olduğunu belirtmesinin ardından bu tweeti de okuyan İsmail Küçükkaya, “mükemmelsiniz” diyerek yeniden kutladı.

Bilecik'in ulusala açılan kapısı YARIN, ilimizin  haberlerini gündeme ve ulusala taşımaya devam ederken, yaptığımız bu haberimizin ardından yetkililerin ne gibi bir çözüm üretecekleri merak edilirken, konunun takipçisi olacağımızı belirtiriz.

Editör: TE Bilişim