Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman,  Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu ve Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’a yaşanan yangın felaketlerinden dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunurken, ilçenin Çandır Köyü’ne yangınların soğutulması işlemlerinde ve ileride çıkabilecek yangınları önlemek amacı ile 4 tonluk su tankeri hibe etti.

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Ege Bölgesi’nde yangın felaketlerinden büyük zarar gören Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Bolu ve Köyceğiz Belediye Başkanı Kemal Ceylan’ı makamında ziyaret eden Başkan Yaman,  yaşanan yangın felaketlerinden dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Yaman, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Ünal ile birlikte yangınlarda etkilenen Çandır Köyü’ne de ziyaret gerçekleştirerek köy muhtarı Salih Yukarlı’yla görüştü.

Muhtar Yukarlı’ya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Yaman, yangınların soğutulması işlemlerinde ve ileride çıkabilecek yangınları önlemek amacıyla Bayırköy Belediyesi olarak Çandır Köyü’ne 4 tonluk su tankeri hibe etti.

Başkan Yaman ziyaretlerinin sonunda İlçe Kaymakamı Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Kemal Ceylan ve köy muhtarı Salih Yukarlı’ya ev sahiplikleri ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim