Mustafa Aydemir, Mhp Merkez İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı.  Pazar günü gerçekleştirilecek olan Milliyetçi Hareket Partisi merkez ilçe olağan kongresinde merkez ilçe başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Mustafa Aydemir, “Bilecik’imizin ve ülkemizin bu sancılı günlerinde MHP’ye ve ülkücülere ihtiyaç olduğu aşikardır.” dedi.

Yazılı bir basın açıklaması ile adaylığını duyuran Aydemir, daha önce MHP teşkilatı içerisinde ilçe yöneticiliği, il yöneticiliği ve il başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu belirtti. Aydemir, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Saygıdeğer Bilecik’li Hemşerilerim;

18.01.2015 Pazar günü saat 13:00’da yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı’na adayım.

Bilecik’imizin ve ülkemizin bu sancılı günlerinde MHP’ye ve ülkücülere ihtiyaç olduğu aşikardır. Bu sebeple inançlı, kararlı ve kendinden emin kadroların görev başında olmaları gerekmektedir. Bizler de ihtiyaç hasıl olan bu dönemde hareketin bayrağını yükseğe daha yükseğe çıkarmak için bu göreve talip olduk.

Değerli hemşerilerim bu çileli ve onurlu göreve çalışma arkadaşlarım ile talibim. Yıllardır içinde olduğum bu kutlu yolda bana güvenen bana inanan milliyetçi davaya gönül vermiş partililerimin önüne Merkez İlçe başkanı adayı olarak çıkıyorum.

Çıktığımız bu yolda Mevlam utandırmasın.

Kıymetli dava arkadaşlarım bu onurlu harekette ilçe yöneticiliği, il yöneticiliği ve son olarak da il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Duruşumda ne bir oynama ne de sapma olmuştur. Bizler sözde değil özde ülkücüyüz. Kimsenin adamı değil. Teşkilatın ve hareketin adamıyız. Gizli pazarlıklar içinde değiliz. Menfaat hesapları yapmıyoruz. Partimizi Bilecik’te getirdiğimiz ana muhalefet seviyesinden iktidara taşıma hesapları yapıyoruz.

Bilecik halkının güvenini kazanan partimizi daha ileri hedeflere, birlik ve beraberlik ortamını yeniden oluşturmak için adayım. Partimizde eski, yeni, içeriden olan, dışarıdan gelmiş ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacağız. Türk milletinin hiçbir döneminde görülmeyen ihanet çemberini kırmak için adayım. Karamsar, bıkkın, bitkin insanımıza Milliyetçi Hareket Partisi var, umut var demek için buradayız.

Partimizi içerden ve dışarıdan güçsüzleştirmekten, itibarsızlaştırmak isteyen iki yüzlülere ‘dur’ demek için buradayız. Teşkilatımızda yönetici, üye ve Kadın kollarımız ile genç bozkurtlarımızı uyum ve ahenk içerisinde çalıştırmak için adayım. Ben değil biz, felsefesini uygulamak için buradayız.

Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in "Cesaret, yüreklilik, atılganlık olmayan hiçbir dava başarıya ulaşamaz." ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin "Önce ülkem ve milletim, sonra Partim ve ben." sözlerini düstur edinenler için buradayız.

Teşkilat, yönetici, üye ve gönül erleri ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Kongremize tüm teşkilat mensuplarını siz değerli basınımız aracılığıyla davet eder desteklerinizi bekleriz.” 

Editör: TE Bilişim