Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan Bilecik Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından muhteşem bir konser verildi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konser öncesi ‘’Sevgin İliklerime İşlesin’’ projesi hakkında bilgi verildi.

Yöremiz ve ülkemize ait birçok güzel eserin ilimizdeki koro üyeleri ve orkestrası tarafından seslendirilen türküler, izleyicilerden büyük beğeni aldı.

‘’BU EKİPLE HER YERE GİDİLİR’’

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Nihat Can, koro üyeleri, orkestra ve katılımcılara teşekkür etti. Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın fiziki hizmetlerin yanı sıra kültürel ve sanatsal aktiviteler ile de buluşturulduğunu belirterek ‘’Belediyemiz kültür sanat etkinlikleri kapsamında güzel bir geceyi birlikte yaşadık. Bana göre bu ekiple her yere gidilir. İnşallah önümüzdeki dönemde bu değerli koro üyelerimiz ve orkestramız ile İnşallah şehrimiz dışındaki programlara gitmeyi arzu ediyoruz. Buradaki arkadaşlarımız hem yetenekleri hem de cesaretleri ile sahneye çıktılar. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği olan bütün çalışma arkadaşlarıma ve katılımcılara teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Nihat Can, konser sonunda koro üyeleri ve vatandaşlarımızla hatıra fotoğrafı çektirdi ve sohbet etti.

Editör: TE Bilişim