Cafer Elmas

İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı  Çınar  Ambar  sahibi İlhami Çınar, dün satılan dükkanını ihaleye girmesine rağmen alamadı. Dükkanı satılan İlhami Muhtar, 30 yıllık “emeğimiz buraya kadarmış” diyerek üzgünlüğünü belirtirken, gözleri doldu ve ağlamamak için kendisini zor tuttu.

İsmetpaşa Mahallesi Muhtarının Belediye’den kiralık olarak işlettiği Çınar ambar olan 5  Nolu dükkan için Mustafa Acar, Emin Değirmen, İlhami Çınar, Vedat Uçkan, Ayşe Sünetçi olmak üzere 5 alıcı ihaleye katıldı.

225 bin TL muhammen bedel ile ihaleye çıkan dükkanın değeri 337 bin TL'ye kadar yükseldi. İhalede Çınar 303 bin TL’ye kadar çıktı ve sonra ihaleden çekildi. 5 Nolu dükkanı 337 bin TL'ye Mustafa Acar satın aldı.

İhale sonrası gözleri dolan ve ağlamamak için kendisini zor tutan Muhtar Çınar, ihaleyi alana hayırlı olsun dileklerini iletirken, “vatana millete de hayırlı olsun” dedi.

İlhami Çınar, gazetemize yaptığı açıklamada ihalede rakamların çok fazla arttığını 30 yıllık hizmeti bulunan dükkanının elinden gitmesini takdiri ilahi olarak gördüğünü söylerken ağlamamak için kendisini zor tuttu.

 

 

Editör: TE Bilişim