İlimizin önemli siyasetçilerinden olan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Meral Demirsoy’un (59) cenazesi Kayı Boyu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında şehir mezarlığına defnedildi.

Sosyal Demokrat Halkçı Parti’nin hem de Cumhuriyet Halk Partisi’nin il başkanlığını yapmış ve patinin çeşitli kademelerinde görev almış olan Meral Demirsoy'un vefattı siyaset ve muhasebe camiasını yasa boğdu.

İlimizin önde gelen muhasebecilerinden Süleyman Demirsoy’un eşi olan Meral Demirsoy’un cenazesine siyaset camiasının yanı sıra muhasebecilerde yoğun katılım sağlarken, Kayı Boyu Camii’ndeki cenaze törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığı MYK üyesi Fatma Köse, Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Nihat Can, siyasi parti temsilcileri, muhasebeciler ve birçok vatandaş katıldı.

Merhum Meral Demirsoy, kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığına defnedildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. YARIN

Editör: TE Bilişim