Bilecik CHP İL başkanı MHP –DSP-DP ve BTP İL başkanlıklarını Ziyaret etti. CHP Bilecik İl Başkanı Av.Ali  Çağatay KARAAHMET eşliğinde İl sekreteri Şinasi ÇETİNKAYA ,il Kadın Kolları Başkanı Filiz GENÇ, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan , Eski  İlçe Başkanlarından ve Pazaryeri Belediye başkanı adayı İlyas DİRİK Önce Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanlığını ziyaret etti İl başkanı Sabri ERASLAN tarafından karşılanan heyet bir süre görüşme yaptıktan sonra DSP İl Başkanlığını Ziyaret etti İl Başkanı Rıfat YILMAZ tarafından karşılanan heyet daha sonra DP İl Başkanlığını ziyaret etti , DP İl başkanı Ali ÜNAL ve DP heyeti tarafından karşılanan CHP heyeti ardından BTP İl Başkanlığını ziyaret etti BTP İl başkanlığında ilçe başkanı  Kemal UYSAL tarafından karşılanan heyet çatı partileri ile görüşmelerde bulundu.


Görüşmeler sonrasında açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Karaahmet; Cumhurbaşkanı adayımız Sn İhsanoğlu dur. Çatı partilerinin değil Türkiye nin adayıdır. Halkın adayıdır. dedi.

Bilindiği üzere ilk kez halk tarafından seçilecek Cumhurbaşkanlığı makamı için adayımız Sn İhsanoğlu dur.Ülkemizin sigortası olacak kimliğe sahiptir Gerek akademik kimliği gerek diplomatik kimliği gerek Laik demokratik Cumhuriyete sahip çıkacak kimliği, gerek devlet adamı kimliği, gerek dürüstlüğü, gerek aile yapısı, gerek uluslararası tanınmışlığı ve saymakla bitmeyen kişiliği ile bu makama yakışan bir kimsedir. Dolayısıyla ülkenin düştüğü durumdan ülkeyi çıkarabilecek bir kimsedir. Ayrıca büyük uzlaşma sonucu bulunan bir isimdir. Toplumu ayrıştıran bir iktidarın, komşular ile kavga eden ve ilişkiyi kopartan bir iktidarın ülkeyi yoksullaştıran ve halkı sadakaya  muhtaç eden bir iktidarın hatta ülkede rüşveti ve  yolsuzluğu hat safhaya getiren bir iktidarın benden değilsen yoksun mantığını yaygınlaştıran,  diktatör mantığı ile ülkeyi yönetmeye çalışan iktidarın adayı karşısında tek çıkış yolumuz Sn.İhsanoğlu'dur dedi.


Türkiye Halkının bağıran çağıran ayrıştıran kavga eden bir Cumhurbaşkanına ihtiyacı yoktur. Uzlaştırıcı sakin bir güce ihtiyacı vardır oda Sn.İnsanoğlu’dur. Kesinlikle ve kesinlikle toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir kişidir. BU sebeple Sn İnsanoğlu’na destek verdiğini açıklayan  siyasi parti il başkanlarını ziyaret ederek yol haritamızı belirleme konusunda konuştuk seçimde başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Unutmayınız Sn İhsanoğlu faklı siyasi görüşlerin ortak adayıdır tek bir görüşün değil" dedi.


Editör: TE Bilişim