Bozüyük’te bir bankanın Müdürü G.E.’nin ani rahatsızlanması ve 39 derece ateş ile hastaneye kaldırılması sonucu Koronovirüs şüphesi ile banka kapatıldı.

Banka Müdürü G.E’nin Eskişehir’de bir hastaneye yatırıldığı ve yapılacak test sonucunun beklendiği öğrenildi. Bankanın Bozüyük Şubesi’nin ise Genel Müdürlük tarafından önlem amaçlı dezenfekte işlemine tabi tutulduğu ve bankanın kapatılarak 6 çalışanının evlerinde karantinaya alındığı gelen bilgiler arasında.

Banka kapı camına hizmet veremeyeceğine yönelik bilgilendirme yazısı asılırken, müşterilerini Bilecik merkezdeki şubeye yönlendirip ayrıca yine mesaj ile bilgilendirmede bulundu.

Banka müşterilerine gönderdiği mesajında, “Değerli Müşterimiz, sağlığınızın bizim için her şeyden öncelikli olduğu bilinciyle Korona Virüsü tehlikesine karşı Bozüyük Şubemiz'de hizmet vermeye geçici bir süre ara vermiş bulunmaktayız. Şubemiz hizmet vermeye başladığında sizi tekrar bilgilendireceğiz. Bu süreçte işlemlerinizi diğer şubelerimizden, ATM'lerimizden Mobil ve İnternet Şubesi’nden gerçekleştirebilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

Şimdi gözler Banka Müdüründen gelecek test sonuçlarına çevrildi.

Editör: TE Bilişim