1.Organize Sanayi Bölgesi İdari Hizmet Binası ve Kreş binasının temel atma töreni gerçekleşti.

5 bin metre kapalı alana sahip olan Hizmet Binası ve Kreşin temel atma törenine; 1.OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arslan, 1.OSB Bölge Müdürü Olcay Palta, İnşaat Teknikeri Aytaç Keskin ve Çevre Mühendisi Yusuf Ataç katılım sağladı.

Modern yapıya sahip yeni hizmet binası ve kreş betonarme yapı ile 2.933,24 m2’lik inşaat alanına, 603,79 m2’lik taban alanına sahip olacak. Toplamda 4 kattan oluşacak yönetim hizmet binasının hidrolik asansör kurulumu yer alarak, zemin katında Bölge Müdürü makamı, idari, hukuki, mali birimler, revir doktor odası, bay-bayan mescit ve çeşitli ofisler bulunacak. Binanın 1. katında personel dinlenme odaları, Mutfak, personel, yemek bölümü ve yine çeşitli ofis odaları yer alırken, 2. katında 100 kişilik toplantı salonu, Yönetim Kurulu toplantı odası, Yönetim Kurulu Başkanı’nın odası, dinlenme odası, fuaye holü yer alırken, 3. katında bilgi işlem odası ve mekanik tesisat dış üniteler için kullanım alanı ve çeşitli ofisler yer alıyor.

KADIN İSTİHDAMININ ARTIRILMASI HEDEFLENİYOR

Diğer yandan 1.Organize Sanayi Bölgesi’nin kadın istihdamı artırımına yönelik olarak yapımı planlanan kreş binasının bölge kadın çalışanların istihdam refahının yüksek seviyelere ulaşmasına katkı sağlaması planlanıyor.

Özel kreş binası, betonarme yapı ile 1.801,01 m2’lik inşaat alanına ve 402,87 m2’lik taban alanına sahip. Toplamda 4 kattan oluşacak özel kreş binasının hidrolik asansör kurulumu yer alarak binanın zemin katında çocuk oyun alanı, kreş müdürü makamı, halkla ilişkiler birimi, 2 adet banka şubesi, 1. katında oyun ve emekleme odası, eğitmenler odası, toplantı odası, kütüphane, 2. katında oyun ve etkinlik odası, yemek salonu bölümü, mutfak bölümü, oyun ve uyku odası, 3 katında eğitmenler için sosyal aktivite alanı ve çeşitli birimler yer almakta.

Editör: TE Bilişim