Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bilecik 3. Olağan İl Genel Kurulu Toplantısını gerçekleştirirken yeni başkanını seçti.

Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen kurulda eski başkan İbrahim Aydoğar’ın yerine Miraç Çomran göreve geldi.

Genel Kurula AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Serkan Yıldırım, İlçe Başkanı Nail Öztürk, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, bazı kurum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ile başlayan genel kurul, Kuran-ı Kerim tilaveti, faaliyet raporunun sunulması ile devam etti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, genel kurulda yaptığı konuşmasında, “Yangın ve sel felaketlerinde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Her sevincimizi bu acıların nedeniyle buruk yaşıyoruz. Rabbimden milletimizin ve devletimizin üzerinde olan bu olumsuzlukların bitmesini diliyorum. TÜGVA’nın büyük hizmetleri var. Biz de her daim yanlarındayız. Yeni başkana başarılar diliyorum.” dedi.

Bilecik Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, eski başkana çalışkanlığı ve yaptıkları hizmetler için teşekkür ederek,  “81 ilde teşkilatlanmasını tamamlayan, kursları, yurtları, kültür, sanat, spor faaliyetlerinde önemli çalışmalara imza atan vakfımızın her zaman yanındayız ve yanında olamaya devam edeceğiz. 2023’ün AK Parti’nin 20 yıllık hizmetinde dönüm noktası olduğuna inanıyorum. Bu gençlerimizle inşallah hedeflerimize ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Eski Başkan İbrahim Aydoğar  ise,

“1. Olağan Genel Kurulumuzu 1 Ocak 2008’de 15 kişi ile az imkanlarla gerçekleştirdik.O zamanki imkanlardan bu zamanlara geldik Allah’ıma şükür olsun. açıklamasında bulundu.

“Samimiyet çizgisinden şaşmayacağım”

Yeni başkan Miraç Çomran, “Yeniden büyük Türkiye’nin inşası yolunda güçlü teşkilat hedeflerine ulaşmak için görevi devraldım. Bilecik’te ulaşılmadık tek kapı bırakmayacağız. Samimiyet çizgisinden şaşmayacağım, ideallerimize maddi ve manevi katkı sağlayacağıma, gece gündüz demeden çalışacağıma söz veriyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından berat takvimi yapıldı ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Editör: TE Bilişim