Özel Edebali Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladı.

Pandemi nedeniyle erken kutlanan günde,Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yılını Özel Edebali Anaokulu’nun minik öğrencileri büyük bir coşku ve heyecanla kutladılar.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, öğrenciler gösteri yaptı, şiirler okudular. Programda konuşma yapan okul kurucusu Saadet Güzel, "Egemenliğimiz geçmişimizden, emanetimiz geleceğe mirasımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Böylesine önemli bir günde birlikte olduğumuzu hissetmemizi sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize değerli katkıları için teşekkür ederiz. Gönül isterdi ki velilerimiz ile birlikte kutlayalım bu senede böyle olsun." ifadelerini kullandı.

Program, Özel Edebali Anaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin özenle ve büyük özveri ile hazırladığı dans gösterileri ile devam etti.

Editör: TE Bilişim