Emine Türksoy

Özel Bilecik Yıldızları Anaokulu, dün gerçekleşen açılış töreniyle eğitim hayatına başladı. İl protokolünün yoğun ilgi gösterdiği açılışa Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Müftüsü Necati Akkuş, Ak Parti İl Başkanı Av. Kadir Bayrak ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitiminin çok önemli olduğunu söyledi ve gelişmekte olan Bahçelievler Mahallesi’ne bu yatırımı yapan girişimcileri tebrik etti. Yağcı şöyle konuştu:

“Çocuklarımız, canlarımız. Geleceğimizin teminatı. Onların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmasını sağlamak biz büyüklerin görevi. Devlet kurumlarının eliyle yapıldığı gibi, bu şekilde özel girişimcilerimizin eliyle de yatırımların olması gücümüze güç katıyor. Gelecek noktasındaki inancımızı daha fazla arttırıyor. Günümüz çok değişken bir yapıya sahip. Çocuklarımızın da gelişen dünyaya her anlamda itibar etmeleri gerekiyor. Girişimci kardeşlerimizin de bu anlamda böyle yatırımlar yapmaları her türlü takdirin üzerinde. Özellikle gelişmekte olan mahallelerimize bu şekilde yatırımların yapılması şehrimizin gelişimi noktasında da son derece önemli. Açılacak bu eğitim kurumunun öncelikle yavrularımıza, işletmecilerimize, mahallemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah burada yetişecek olan çocuklarımız da gelecekte okullarını tamamlayarak nice belediye başkanlarının, kaymakamların, valilerin ve üst derecelerde memleketimize hizmet edecek insanlar olmalarını Allah’tan niyaz ediyorum.”

Yağcı’nın konuşmasının ardından İl Müftüsü Necati Akkuş’un okuduğu dualarla okulun açılışı gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Selim Yağcı ve Necati Akkuş, okulun minik öğrencileriyle birlikte kesti. Açılış sonrası okulu gezen protokol, öğretmenlerden bilgi aldı. 

Editör: TE Bilişim