Bilecik Balahatun Ana Okulu'nda okuyan minik öğrenciler, Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan ''Hareketli Yaşam'' projesi kapsamında Bilecik Belediyesi Bayan Spor Merkezi'ni ziyaret ederek, sporla tanıştılar.
Bilecik Balahatun Ana Okulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyaret ile spor merkezi ve spor aletlerini öğrenme imkanı buldu.
Bilecik Belediyesi Bayan Spor Merkezi Spor Eğitmeni Didem Ayrancı ve Bilecik Belediyesi Spor Merkezi Sorumlusu Eğitmen İlker Çınar ile birlikte ısınma hareketleri ve sportif aktiviteleri gerçekleştirdi.
Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte minik öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte müzik eşliğinde spor yaptı.


Spor Merkezi Eğitmeni Didem Ayrancı gerçekleştirilen aktivite hakkında yaptığı konuşmada, Bilecik Belediyesi Bayan Spor Merkezi'nde mahalle sakinleri ile birlikte günlük aktivitelerini gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
''Sadece bayanların kullandığı Spor Merkezinde sporumuzu yapıyoruz. Birçok etkinlikte bayanlarımız ile bir aradayız. Hareketli Yaşam Projesi kapsamında bugün zamanımızı çocuklarımıza ayırdık ve onları spor merkezimizde ağırladık. Onlarla birlikte eğlenceli vakit geçirdik.'' ifadelerini kullandı.
Ayrancı konuşmasında ayrıca spor merkezi ve yaptıkları diğer faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Bilecik Balahatun Ana Okulu Öğretmeni  Sevim Çalışkan ise Bilecik Belediyesi ile ortaklaşa güzel bir çalışma yaptıklarını belirterek, ''Hareketli Yaşam projesi kapsamında belediyemizin spor merkezini ziyaret ettik. Çocuklarımız burada çok güzel vakit geçirdi. Eğitmenimiz Didem Hocamız eşliğinde müzikle birlikte çok güzel eğlendiler. Çocuklarımız çok mutlu oldu ve mutlulukları yüzlerinden okundu. Gerçekleştirilen proje için başta Belediye Başkanımız olmak üzere bütün çalışanlara kendim ve okulum adına teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki Spor Salonunu ziyaret eden minik öğrencilere, üzerinde çocuk haklarının yazıldığı broşürler dağıtıldı.

 

Editör: TE Bilişim