Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği’nin öncülüğünde veliler ve öğrenciler okul bütçesine katkı sağlamak amacıyla kermes düzenlediler.

Havaların iyiden iyiye ısınması ile birlikte okul bahçesinde şenlik içinde geçen kermes oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Aileleri ile birlikte mutfağa giren minik öğrenciler yaptıkları kekleri, börekleri, pastaları okul bahçesinde açtıkları stantlarda satarak elde ettikleri gelir ile okul bütçesine katkı sağladılar. Palyaçolardan, balonlara, yüz boyamadan, beraberce müzik eşliğinde oyun oynamaya kadar bir sürü aktiviteye sahne olan kermeste hem öğrenciler, hem de aileleri oldukça mutlu görüntüler oluşturdu.

“Kermesten elde edilen gelirleri okulun ihtiyaçlarına kullanıyoruz”

Hep birlikte okul yararına kermes düzenlediklerini söyleyen Okul Müdürü Hüseyin İşgören, “öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Müdür İşgören, “Okul Aile Birliğimizin çalışmalarıyla okulumuzda ki velilerimiz, öğrencilerimiz hep birlikte okul yararına kermes düzenliyoruz.

Bu kermesten elde edilen gelirleri okul aile birliği bütçesine aktarıyoruz ve okulun ihtiyaçlarına kullanıyoruz. Kermese katılan bütün öğrencilerimize, velilerimize, okul aile birliği yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum”
ifadelerini kullandı.

















Editör: TE Bilişim