Korkmaz Kesik

İşçi Partisi Bilecik İl Başkanı Niyazi Güner, İşçi Partisi’nin pazar günü “Milli Hükümet İçin Birlik” sloganıyla olağanüstü genel kurultaya gidileceğini belirtti. Güner, “Bilecikli hemşerilerimizi 15 Şubat’ta yapacağımız Milli Hükümet İçin Birlik Kurultayı’na davet ediyoruz” dedi.

İşçi Partisi’nin pazar günü gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurultay hazırlıklarına devam ettiklerini belirten İşçi Partisi Bilecik İl Başkanı Niyazi Güner, kurultayda Türkiye siyasetinden önemli isimlerin İşçi Partisi’ne katılacağını söyledi. Güner, “İşçi Partisi programıyla, geleneğiyle, kadrolarıyla tam teçhizat taarruza hazırlanıyor. Herkesi 15 Şubat’ta Milli Hükümet İçin Birlik Kurultayı’na davet ediyoruz” dedi.

İşçi Partisi 15 Şubat 2015 Pazar Günü “Milli Hükümet İçin Birlik” başlığıyla Olağanüstü Genel Kurultay topluyor. Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Kurultay saat 10.00’da başlayacak. 15 bin kişiyle gerçekleştirilecek Kurultay’da önemli isimlerin İşçi Partisi’ne katılması bekleniyor.  Olağanüstü kurultayda, milliyetçileri, halkçıları ve devrimcileri birleştireceklerini kaydeden İşçi Partisi Bilecik İl Başkanı Niyazi Güner, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“KARANLIK KUYULARDAN ÇIKIYORUZ

Türkiye, içine sokulduğu karanlık devrin sonuna geliyor. Hakikat için yananlar bu milletin çıkış yolunu aydınlatıyor. Şimdi o yol; milliyetçilerin, halkçıların ve sosyalistlerin akını içindedir. 

BİRLİK İÇİN ERİYEN, HER İŞTE MUVAFFAK OLUR

Başta Türkiye olmak üzere, Batı Asya’da direnen tüm mazlumların birlik zemini oluştu. Şimdi dünyada barışı tesis edenler, ellerinde bayrakları ile siperdedirler. Karacılar, havacılar ve denizciler, topçular, levazımlar ve muhabereciler, komandolar ve piyadeler savaş yerlerindedirler. Öyleyse rüzgârlar kolayımızadır. Pruvamız neta, bahtımız açıktır. Zaferler, ellerimizin içindedir.       

TAARRUZ BAŞLIYOR

İşçi Partisi programıyla, geleneğiyle, kadrolarıyla tam teçhizat taarruza hazırlanıyor. Herkesi 15 Şubat’ta Milli Hükümet İçin Birlik Kurultayı’na davet ediyoruz. Millet, özgürlüğü için taarruza geçiyor. Öyleyse siperleri dolduralım, taarruz sırası bizdedir.”

 

Editör: TE Bilişim