Korkmaz Kesik

Alperen Ocakları açılış törenine katılan Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı, Milli İttifak’ın baraj sorununu aştığını söyleyerek, “Milli İttifak’ın oy oranı anketlerde 11,8 görülüyor” dedi.  Bilecik Alperen Ocakları açıldı. Açılışı Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin oluşturduğu ‘Milli İttifak’ın Bilecik milletvekili adayları Ebubekir Demirkıran ve Hakan Uslu, Saadet partisi Bilecik İl Başkanı İbrahim Meral, BBP İl Başkanı Murat Önal, Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı katıldı.

Açılışta konuşan Milli İttifak Bilecik Milletvekili Adayı Ebubekir Demirkıran, ülkenin birçok sorunu olduğunu söyleyerek, “Biz 8 Haziran’da meclise geldiğimizde ülkenin sorunlarını tek tek alacağız” dedi. Demirkıran, “Ülkemizin hakikaten çok büyük sorunları vardır. Bu sorunları inşallah 8 Haziran’da meclise girdiğimizde tek tek ele alacağız. Bunlar; doların ve faizlerin yükseldiği, işsizliğin hat safhaya çıktığı, işsizlerin şu anda ülkemizde çoğunlukta olduğu, aynı zamanda kredi kartı temerrüt faizlerinden dolayı 89 bin kişinin hapiste olduğu, 486 bin kişinin aranmakta olduğu bir ortamda yaşıyoruz. İnşallah biz 8 Haziran’da meclise geldiğimizde ülkenin sorunlarını tek tek alacağız. Nasıl ki 1997 yılında Refah Yol hükümetinde olduğunda yüzde 300 zamlar verdiysek, bu ülkenin ekonomisini düzeltmek için elimizden geleni yaptıysak, tek havuz sistemiyle ekonomide nasıl başarılı olunur, bunları gördüysek inşallah tekrar göreceğiz.

Şu an sizler de biliyorsunuz ki Türkiye’nin etrafı maalesef ateş çemberi. Dostluğumuz kalmadı. Hiçbir komşumuz kalmadı. İnşallah bizler geldiğimizde bunları tek tek ele alacağız. Milli ittifak Allah’ın izniyle bunların çözümü olacak.Sözlerimi şu şekilde bitiriyorum; bundan sonra ittifak meclise girecek, fakat oylar bölünmesin değil; ülke bölünmesin derdimiz olacak.  8 Haziran itibariyle Türkiye’de 3 şey değişecek arkadaşlar.Milli ittifak meclise girecek.Şu anki hükümet iktidardan düşecek ve milli ittifak, milli birlik hükümetini kuracak.” ifadelerini kullandı.

Demir Kıran’ın ardından söz alan Milli İttifak Bilecik Milletvekili Adayı Hasan Uslu, Alperen Ocakları tarihinden bahseden Uslu, “Alperenler, Anadolu’yu Türkleştirmiştir.” dedi. Uslu, konuşmasında şunları aktardı: “Bugün burada Alperen Ocaklarının açılışı için toplandık. Bu bir vesile. Önce Alperen Ocakları nedir, biraz ondan bahsetmek isterim. Bu Alperen Ocaklarıdır ki, Hoca Ahmet Yesevi’nin kurduğu ocaktır. Bu ocakta pişenler Anadolu;’ya açılmışlar, Anadolu’yu Türkleştirmişlerdir. Anadolu’yu İslamlaştırmışlardır. Onlar ki Fatih’ten önce İstanbul’a yerleşmişler, İstanbul’u İstanbul yapmışlardır.

Bizler, Ertuğrul Gazi’lerin, Osman Gazi’lerin ve Fatihlerin nesliyiz elbette. Onların bıraktığı bu mirası, yeniden muasır medeniyetler üzerine çıkartmak için çalışıyoruz. 12 yıldır isminin başında adalet olup, adaletsizliği hat safhaya çıkartan iktidarın elinden koparırcasına alacak bir nesiliz. İnşallah 8 Haziran günü 5 yıldızımız, 50 yıldız olacak. Bir günümüz, binlerce gün devşirecek. Türkiye’miz gül bahçesine dönecektir. Biz bunlara inandık, sizler de inanınız.

Artık günümüzde birkaç kişini bir araya gelip meselelerine çözüm bulması o kadar kolay değil. Ancak, biz yani Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi kadroları şahsi menfaatlerini ve dünya hırslarını bir kenara itip, şu aziz milletin ikbal ve istiklalini düşünerek bir araya gelmişler ve şahsi meselelerini bir kenara bırakıp ittifak kurmuşlardır. Bu ittifakın temeli sevgi, barış, kardeşlik sloganıyla başlamıştır.

Sandıklara gidin bir bakın seçimde. O sandıklar boş. Bu adam güzel konuşuyor, karizması da iyi diye oy kullanmayacaksın. O sandıklara inançla attığınız o oylar, yarınlarda sizlerin ikbal ve istiklalini yönlendirecek yönetimler olarak karşınıza çıkacaktır. O bakımdan verdiğiniz her bir oyun kıymeti, bir başbakan kıymetindedir. Bir bakan kıymetindedir. Bir milletvekili kıymetindedir. Milletin efendisi olan sizler, o gün vereceğiniz oylarla Türkiye’nin kaderini belirleyeceksiniz.

Günlerdir televizyonlarınızda iktidarın reklamları dönmekte. Reklamlarda biz şunları yaptık, bugünlere böyle geldik diyorlar. Bu milleti aptal mı zannediyorsunuz. Siz iktidarda iktidarın nimetlerini yerken, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi ve diğer muhalefet partileri sizin mükellef olduğunuz işleri yapsın; siz de malı götürün, bunu mu bekliyorsunuz. Yok öyle yağma. İktidarın nimetlerinden vayır cayır faydalandınız. Peki bu millete ne verdiniz? Terör sorununu mu çözdünüz? Biz diyoruz ki; Sosyal barışı tesis edeceğiz. Bunlar da diyordu. Buna mukabil dediler ki; Bir barış süreci başlattık. Kiminle? Teröristle. Görüşen haindir dediler, görüştüler. Biz görüşmedik, devlet görüştü dediler. Devlet kim? Senin memurun. Çok ağır ithamlar da var ama terbiyem müsaade etmiyor.

Bugün geldiğimiz nokta nedir? Bugün yine teröristler ve onların siyasi uzantıları diye hitapları görüyorsunuz. Peki aynı çuvala biz mi girdik, siz mi girdiniz? Biz diyoruz ki; İmralı canisiyle aynı asmaya oturulamaz. Bir barış tesis edilecekse Hakkari’deki kardeşimle oturacaksın sen, dağdaki eli silahlı teröristle değil. Eşkıyayla aynı dilde konuşulur, diz çöktürülür, özür dilettirilir ve gerekli işlem de yapılır. İşte, bu ittifakın iktidarında teröristlerin sesi asla çıkmayacak. Bir şey daha vaat ettik. Bir, vatanı müdafaa ederken, onlara kurşun sıkan terörist asla affedilmeyecek ve o tetiğe dokunalar idamla cezalandırılacak. Bir de kimin için idam istedik? Dün daha bir kızımız yalnız başına bir dolmuşa binmişti de o falanca cani, namussuz ve ahlaksız bir adam hem tecavüz hem de canına kast ederek yolun kenarına atıvermişti. Hani milletimiz de ayağa kalkıvermişti. Ne olacak bunun cezası?Elbette idam. İşte bunlar idam edilmediği sürece bu kardeşlerimizin  her an böyle bir saldırıya maruz kalması mümkün gözükmektedir.”

Uslu’nun ardından konuşan Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı, Milli İttifak’ın anketlerde yüzde 11,8’lik oranda görüldüğünü iddia etti. Milli İttifak’ın baraj sorunu olmadığını söyleyen Sarı, “İstanbul’da milli ittifakımızın aday tanıtım programı vardı. Yaklaşık 3500 kişilik salon hınca hınç doluydu. Milli ittifak Allah’ın izniyle anketlerde 11,8’lik bir oy oranına sahiptir. Milli ittifakın baraj korkusu olmamıştır. Milli ittifak halktaki teveccüh ile birlikte iktidara oynamaktadır. Bu da sizlerin çalışması ve gayretiyle. Hepinizden Allah razı olsun.

 İstanbul’dan sonra Kocaeli’ne gittim. Orada mitingimiz vardı. Kocaeli’nde yağmur yağıyordu. Yağan yağmura rağmen 20 bin tane milli ittifak hayranı salonu doldurmuştu. Ne kadar önümüze engel koyarlarsa koysunlar, Muhsin Yazıcıoğlu’nun Alperenleri, Erbakan’ın mücahitleri bu seçimde mecliste olacaktır. Necmettin Erbakan’ın arkada bıraktığı nesil, merhum şehit liderimizin Muhsin Yazıcıoğlu’nun alperen gençliği dimdik ayakta burada.

Bundan üç gün önce Uşak’da aday tanıtım programında konuştum. Uşak’ta da salonumuz hınca hınç doluydu. Sonrasında Nazilli Alperen Ocaklarımızı ziyaret etmeye karar verdim. Saat 23.30 gibi ocağımızı aradım. Geçtiğimiz iki haftadır yoldan geçerken ben geliyorum ocağı açın diyerek kaç kişi olacak diye onu kontrol edeyim dedim. Gecenin saat 01.30’unda 20 tane Alperenimiz ayakta bizi bekliyordu. Alperenler, saat gözetmeksizin dimdik ayakta Allah’ın izniyle. Muhsin başkanın kendisine göstermiş olduğu bir elinde Kur’an bir elinde bilgisayar olan imanlı ve ihsanlı nesli oluşturmak için çalışıyor, gayret gösteriyoruz. Kastamonu’ya gittim iki hafta önce yine aynı durum.  Alperenler her daim ayakta, meclise de seçime de hazır. Sizlerden bir isteğim var. Bu aslında Muhsin Başkanın bir isteğiydi. Alperen yaptığı işi en iyi yapandır, işinde başarılı olandır, dersinde başarılı olandır. Bugün burada Bilecik ocağımızın açılışı hayırlara vesile olsun.” dedi. 

Konuşmaların ardından Bilecik Alperen Ocakları açılışı gerçekleştirildi. 

 

 

Editör: TE Bilişim