Vali Halil İbrahim Akpınar, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, müdür yardımcıları, okul müdürleri ve öğretmen ile personelin katıldığı belge töreninde, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında olağanüstü gayret ve çalışmaları ile emsallerine göre daha başarılı görev yapan okul ve kurumdaki personeli ödüllendirdiğini bildirdi.



Başarı belgesi ile ödüllendirilen personelin kendilerine verilen görevleri üstün bir vazife ve sorumluluk anlayışı içerisinde yerine getirdiğini ifade eden Vali Akpınar, şunları kaydetti:

"Bilecik, Türkiye ortalaması dikkate alındığında eğitimde başarılı illerimizden bir tanesi. Eğitim altyapımız yine Türkiye ortalamasına bakıldığında iyi seviyede. İnşallah bu yıl yapılacak yatırımlarla Bilecik'te eğitim daha iyi noktaya gelecek. Okullarımızda bakım ve onarım hizmetleri devam ediyor, okullarımız güzelleşecek. Ama en önemlisi merkez ve Bozüyük ilçemizde yeni okullar yapılacak. Hizmet yapmak kadar, yapılan hizmetin görülmesi, takdir edilmesi güzeldir. Belgeleri verirken olabildiği kadar objektif olmaya çalıştık. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnşallah çocuklarımızı, gençlerimizi daha iyi şekilde yetiştiririz. Onları geleceği daha iyi bir şekilde hazırlarız. Her şeyden önemlisi de onları anne-babalarına, ailelerine ve milletimize faydalı birer kişiler olarak yetiştirmeye yardımcı oluruz. Bu yönde gayret gösteren arkadaşlarımı tebrik ediyorum."


Şişman da 2012-2013 eğitim öğretim yılını tamamlama ve yeni eğitim öğretim yılının da başlangıç aşamasında olduklarını belirterek, mili eğitim teşkilatında görev yapan 150 personelin Vali Akpınar tarafından ödüllendirildiğini söyledi. Konuşmaların ardından Vali Akpınar, milli eğitim şube müdürü, okul müdürü ve öğretmen ile personele, "Başarı" belgelerini verdi.

 

Editör: TE Bilişim