AK Partili heyet, öncelikle  aday gösterilmeyen Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’u sonrasında ise Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i makamlarında ziyaret etti.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyaretlerde dikkati çeken bir nokta daha oldu. Bilindiği gibi, aday gösterilmeyen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e destek olmak için çok sayıda kişi Belediye binası önünde toplanmış ve yeniden aday görmek istediklerini belirtmişlerdi. Kendisine destek için gelen topluluğa seslenen Başkan Şahin de Milletvekili Yağcı’nın  rantçı ve fitneci birtakım insanların etkisinde kaldığını ifade  etmişti. Şahin’in “Milletin gücünün üstünde güç yoktur. Siz ne derseniz o olacak” sözleri ise kafalarda bağımsız ya da başka partiden mi aday olacak şeklindeki soru işaretlerine neden olmuştu. Bunun üzerine açıklama yapan Milletvekili Yağcı’da Belediye Başkanı olmamanın dünyanın sonu olmadığını, aday gösterilmeyen kişilerin farklı noktalara da gelebileceğini belirtmişti.

BELEDİYE BİNASINI POLİS BEKLEDİ

Heyetin Osmaneli Belediye Başkanlığını ziyaret ettiği sırada da 2 polis aracının da Belediye binası önüne geldiği iddia edildi.

VAATLER VEYA DİREKTİFLER Mİ VERİLDİ?

Bu gelişmelerin üzerine yaşanan ziyarette, aday gösterilmeyen Başkanlara  birtakım vaatlerin ya da aday çıkmamaları  konusunda dikretiflerin mi verildiği  konuları kamuoyunda merak uyandırırken, bir diğer merak edilen konu da bu ziyaretler sonrasında özellikle Başkan Şahin’in nasıl bir tavır göstereceği oldu.

Editör: TE Bilişim