Gökay Şimşek

AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ve Belediye Başkanı Selim Yağcı,  Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasına ilişkin çalışmalar kapsamında Kapalı Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından Bien Seramik Fabrikası’nı ziyaret eden Eldemir ve Yağcı fabrika bünyesinde çalışan yönetici ve çalışanlar ile birlikte yemek yedi.

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit  ve partililerin olduğu ziyaretlerde, Milletvekili Eldemir ve Belediye Başkanı Selim Yağcı 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan anayasa referandumu çerçevesinde halkımızın çeşitli kesimleri ile bir araya gelmeye devam etti.

Belediye Başkanı Yağcı yaptıkları ziyaretler hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“16 Nisan’da inşallah Türkiye’nin üzerine güneş doğacak”

“Belediyemiz Kapalı Pazar esnafımızı ziyaret ederek esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı işler temennisinde bulunduk. AK Parti İl Başkanımız Fikret Karabıyık, Bilecik Milletvekilimiz Halil Eldemir ve Kadın Kolları Başkanımız Ümran Erdoğan Karayiğit ile birlikte hemşehrilerimiz ve pazar esnafımıza hayırlı kazançlar dileyerek hasbihal ettik. 16 Nisan'da İnşallah Türkiye'nin aydınlık yarınlarının, berrak ışıklarıyla tertemiz bir güneş doğacak. Tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet için #GücümüzMilletKararımızEvet”



“İşçi Kardeşlerimizle öğle yemeğinde bir araya geldik”

“16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylamasına ilişkin olarak ziyaretlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. İlimizin güçlü sanayi kuruluşlarından biri olan Bien Seramik fabrikasının değerli yöneticileri ve çalışan işçi kardeşlerimizi ziyarette bulunduk.

İşçi kardeşlerimizle öğle yemeğinde aynı sofrayı paylaştık. Değerli hemşehrilerimize 16 Nisan'da sandığa gittiğinde neden #EVET demesi gerektiği hakkında bilgilendirmede bulunduk. Milletimizin güçlü bir şekilde #EVET kararı vermesiyle, ülkemiz 2023 hedefkeri ve sonrasında yoluna daha hızlı ve istikrarlı bir şekilde devam edecektir. #ÖnceMemleketTabiikiEvet'' ifadelerini kullandı.





Editör: TE Bilişim