Emine Türksoy

    AK Parti Bozüyük İl Genel Meclis üyesi Oğuz Sertler, gazetemizi ziyaret etti.
    Gazetenin çalışmaları hakkında bilgi alan Sertler, Editörümüz Cafer Elmas ile ülke ve Bilecik'in siyasetine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
    İl Genel Meclis üyesi Oğuz Sertler, partilileri ile bir takım görüşmeler yaptığı ve yaklaşan genel seçimlerde Milletvekili aday adayı olacağı belirtiliyor. Bilecik basınını ziyaret eden Sertler, Bilecik'te AK Parti'nin en güçlü parti olduğunu ve bu seçimlerde 2 Milletvekili kazanma şansı bulunduğunu dile getirdi.
    AK Parti 2009 seçimlerinde Bozüyük Belediyesi Belediye Meclis üyesi seçilen, 2010 yılında Bozüyük eski Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu'nun AK Parti'ye geçişi sonrası Başkan Yardımcılığı görevine gelen ve bu görevi 2.5 yıl yaptıktan sonra bırakan daha sonrada 2013 seçimlerinde Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Fatih Bakıcı'nın Başkan Yardımcılığı görevine yeniden gelen Oğuz Sertler, 2014 yılında AK Parti'den İl Genel Meclis üyesi seçildi. Sertler'in yaklaşan genel seçimlerde AK Parti'den Milletvekili aday adayı olması bekleniyor.
Editör: TE Bilişim