Korkmaz Kesik

Ak Parti milletvekili adayları kahvaltıda muhtarla bir araya gelirken Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Muhlis Alan, adayların milletvekili seçildikten sonra halka adaletli paylaşımda bulunmalarını istedi. Ak Parti milletvekili adayları köy ve mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.7 Haziran milletvekili seçimleri yaklaşırken Ak Parti milletvekili adayları Halil Eldemir ve Ramazan Kurtulmuş, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek seçim vaatlerini paylaştılar.

Gölpark’ta düzenlenen kahvaltıda Ak Parti’nin anayasa değişikliği hazırlığında olduğunu söyleyen Ak Partili adaylar bunun için Bilecik’ten iki milletvekili çıkarmak istediklerini aktararak milletvekili seçimleri için muhtarlardan destek istediler. Muhtarlara seçim vaatlerini sunan adaylar, kahvaltıda muhtarların sorularına da yanıtladı.

Cumhuriyet Mahallesine gerekli yardımların yapılmadığını söyleyen Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Muhlis Alan, adayların milletvekili seçildiklerinde millete haklarını eşit şekilde dağıtılmasını istediklerini söyledi. Alan, “Sizden tek bir şey istiyoruz.  Devletin millete vermiş olduğu hakkını, paylarını adaletli şekilde, size yakışır şekilde adaletli şekilde dağıtmanızı istiyoruz. Sayın Kurtulmuş ağabey sen benim demek istediğimi daha iyi bilirsin.” dedi.  

Ak Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Ramazan Kurtulmuş, Muhtar Alan’a cevap vererek, ‘Haksızlık yaptıysak bize gelin sitem edin. “Adalet ve Kalkınma Partisi bize burada adaletsizlik yaptınız” deyin.’ İfadelerini kullandı. Kurtulmuş, “Dertlerimizi, sitemlerimizi, problemlerimizi siyasi otoriteye aktaralım. İl Başkanımıza, belediye başkanımıza, ilçe başkanımıza, il genel meclisi başkanımıza aktaralım. Talebiniz, siteminiz varsa iletin. Ne söyleyeceksek söyleyelim ama kızıp da başka yöne doğru gitmeyelim. Aynı gemideyiz, Bilecik’i tekrar inşa ediyoruz. Haksızlık yaptıysak bize gelin sitem edin. ‘Adalet ve Kalkınma Partisi bize burada adaletsizlik yaptınız’ deyin.” dedi.

Kahvaltıya Bilecik merkeze bağlı köy ve  mahalle muhtarları, Ak Partili Milletvekili adayları Halil Eldemir ve Ramazan Kurtulmuş’un yanı sıra Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ak Partili İl Başkanı Kadir Bayrak, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık ve Ak Partili İl Genel Meclis Üyeleri de katıldı. 

Editör: TE Bilişim