Suriye’nin İdlib bölgesinde hava saldırısı sonrası şehit düşen Mehmetçiğimiz için Bilecikspor’dan başsağlığı mesajı yayımlandı.

Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı tarafından yapılan yazılı açıklamada; “İdlib'de Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik gerçekleştirilen hain saldırı sonucu, kahraman Mehmetçiklerimizin şehit düştüğünü ve yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Şehit askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Belediye Başkanımız Sayın Semih Şahin’in destekleri ile 01 Mart 2020 Tarihinde saat 15.00’te oynanacak olan Bilecikspor – Bayırköyspor müsabakasında taraftarlarımıza ve rakip takım taraftarlarına Türk Bayrağı dağıtılacak olup; tribünlere barış pankartları asılacaktır.

Şampiyonluk yarışının böyle acı bir olayın yanında öneminin olmadığını, Bilecikspor taraftarı ve Bayırköyspor taraftarının, şanlı Türk Ordumuza tezahürat ederek desteklerini vereceklerdir.

Hafta sonu oynanacak maçta her iki takım yöneticileri, iki takım sporcuları ve iki takım taraftarları birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bir müsabaka diliyorum.” İfadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim