31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine bir(1) gün kala İYİ Parti-CHP ortaklığı ile oluşan Millet İttifakı büyük bir yürüyüş düzenleyerek Bilecik sokaklarını adeta inletti.

Edebali Stadı önünden “Mutlu insanlar için, mutlu Bilecik için Semih Şahin” pankartı arkasında yürüyüşe geçen Millet İttifakı mensupları ve destekçileri sloganlar ve müzikler işliğinde otogar kavşağından Tevfikbey Caddesi üzerine oradan da Cumhuriyet Meydanına yürüdüler.

Sık sık Belediye Başkanı Adayı Semih Şahin’e destek sloganları atan yoğun kalabalık, Bilecik caddelerini inletirken, katılımcıların taşıma insanlar olmadığı gözlendi.

“Mart’ın sonunu hep beraber bahar yapacağız”

Cumhuriyet Meydanından biten yürüyüş sonrası konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı adayı Semih Şahin, “Biz böyle coşkulu oldukça sonunda korku imparatorluğunu yıkacağız ve Mart’ın sonunu hep beraber bahar yapacağız.”dedi.

“Ben oyumu kullandım, görevimi yerine getirdim demek yok”

Yaşar Tüzün ise yoğun katılımlı halka karşı gerçekleştirdiği konuşmasında sandık güvenliğine dikkat çekti. Milletvekili Tüzün, “Semih Başkan ve ekibi mazbatalarını cebine koyuncaya kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. Ben oyumu kullandım, görevimi yerine getirdim demek yok.

Oyunu kullanan her arkadaşımız, her partilimiz ve hemşerimiz, her gönüldeşimiz okul bölgesinden ve çevresinden ayrılmamalı” dedi.

Editör: TE Bilişim