Mevcut  Söğüt   Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Halil Aydoğdu, ilçede düzenlenen mitingde 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek seçim için halkın desteğini istedi.

Çok sayıda kişinin katıldığı ve yoğun ilgi gören mitingde konuşan Aydoğdu, Başkanlık döneminde yaptığı ve önümüzdeki  dönem için planladığı projelerden bahsetti. Konuşmasında ve projelerinde gençlere de önemli bir yer veren Aydoğdu, “Olmayacak iş sözleriyle gençlerimizin umutlarını çalıyorlar. Bu umut tacirlerini kınıyorum.”dedi. Aydoğdu konuşmasına şu sözlerle decam etti:

 “  Ya ben İstanbulu alırım, ya İstanbul beni diyen Fatih kadar kararlı ve inançlı olacağız,Geldikleri gibi giderler diyen Mustafa Kemal gibi cesur olacağız ve Allah'ın izniyle, Siz Söğüt halkının desteği ile başaracağız. Biz Söğüt'ü, Söğüt bizi İYİ bilir. 20 yıllık siyasi tecrübemizle ve örnek projelerimizle hizmet etmek için çıktık yola.
Çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan desteğini hiç bir zaman esirgemeyen siz değerli Söğüt halkına şükranlarımı sunarım.”

Editör: TE Bilişim