Türkiye Voleybol Federasyonu Midi Kategorisi İl Şampiyonası Bozüyük'te oynanan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü B takım, Bilecik Edebali Ortaokulu maçı ile sona erdi.

Bozüyük Kapalı Spor salonunda oynanan maçın ardından sona eren turnuva renkli görüntülere sahne olurken, maçın ardından kupa töreni düzenlendi. Turnuvada il birincisi  Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü A takımı olurken 2. Söğüt Spor, 3. Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü B takımı, 4. ise Bilecik Edebali Ortaokulu takımı oldu.

Turnuvaya Bozüyüklü spor sevenler yoğun ilgi gösterirken, kupa törenine Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, Bozüyük Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Rüştü Yıldırım ve voleybol severler katıldı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edilirken, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu minik oyuncuları ve teknik ekibi tebrik etti. Unutulmaz bir akşam yaşayan minik sporcular daha sonra kendileri için düzenlenen yemeğe geçerek aileleri ile birlikte başarılarını kutladılar.                                                                   

Editör: TE Bilişim