Cafer Elmas

MHP il genel meclis üyesi İsmail Zeki Uyanık, partisinin uygun görmesi ve teşkilatından da gereken desteği alması durumunda, yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmayı düşündüğünü söyledi.

Yaklaşan genel seçim öncesi siyaset yavaş yavaş ısınmaya başlarken AKP den il genel meclis üyesi Oğuz Sertler’in milletvekili aday adayı olması, CHP’den de il başkanlığından istifa eden Av. Çağatay Karaahmet'in milletvekilliği için aday adaylığını açıklamasın ardından, MHP’den de ilk aday adayı belli oldu. MHP il genel meclis üyesi Zeki Uyanık, koşulların oluşması partisinin uygun görmesi ve teşkilatının da destek vermesi durumunda MHP den aday adayı olmayı düşündüğünü söyledi.

Kendisinin MHP tabanından geldiğini bu yüzden particiliği ve teşkilatçılığı iyi bildiğini ifade eden Uyanık, kendisine görev verilmesi durumunda bir muhacir damadı olarak MHP'den milletvekili aday adayı olarak seçimlere girebileceğini söyledi.

1962 yılında Osmaneli’de doğan, ilk ve ortaokulu Osmaneli' de, Endüstri Meslek Lisesi elektrik bölümünü de Bilecik' de okuyan, özel sektör çalışmasından sonra 1985 yılından bu yana Bozüyük Osmangazi EDAŞ ilçe işletmesinde elektrik mesul teknisyen olarak görev yapan ve TES-İŞ sendikası işyeri baş temsilcisi olarak da görev yapan Uyanık, Bozüyükspor denetim kurulu başkanlığını görevinde bulundu. Şu anda MHP il genel meclis üyeliği ve MHP grup sözcülüğünü yürüten İsmail Zeki Uyanık evli ve 3 çocuk babası.

Editör: TE Bilişim