Cafer Elmas

Siyasi kulislerde konuşulan bu iddianın yaptığımız araştırmalarda ve görüşmelerde doğru olduğu anlaşılırken, MHP’nin Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin’e direk adaylık teklifinde bulunduğu ve Şükrü Keskin’in düşünmek için süre istediği öğrenildi.

AK Parti İl Başkanı Yardımcılığı görevini yürüten ve TSO Başkanlığı’na seçilmesinin ardından etik olmayacağı gerekçesi ile İl Başkanı Yardımcılığı görevinden istifa eden fakat her AK Parti etkinliğinden geri kalmayıp AK Partili olduğunu hiç saklamayan ayrıca AK Parti Belediye Başkanı aday adaylığı için adı geçen Şükrü Keskin’e MHP’den gelen teklif gündeme bomba gibi düştü.

TSO Başkanı Keskin, kendisine yapılan bu teklifi doğrularken, konuyu ailesi ve çevresi ile değerlendirdiğini, gelen teklifi TOBB (Türkiye Odalar Borsalar Birliği)’ne ilettiğini ve beklemede olduğunu belirtirken, İl Başkanı Mehmet Karuk ise, MHP olarak TSO İl Başkanı’na adaylık teklifi götürdüklerini doğrularken birtakım görüşmelerin de devam ettiğini kaydetti.

AKParti’de aday adaylığında adı geçen Keskin’in MHP’den gelen Başkanlık teklifini kabul etmesi durumunda bazı derneklerden destek göreceği ve AK Parti’de oy kaybının yaşanacağı iddia ediliyor.

Bu teklife ve sürece AK Parti yetkililerinin ne gibi bir tepki vereceği ve açıklamada bulunacakları merak edilirken,AK Parti’de başvuru süresinin uzatılması ile siyasetinde önümüzdeki günlerde iyice hareketleneceğibekleniyor.

Editör: TE Bilişim