MHP'li Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever’in partisinin Eskişehir eski İl Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan’a silah çektiği iddia edilirken, olay bir vatandaşın cep telefonu kameralarına yansıdı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Söğüt ilçesinden Belediye Başkanı seçilen İsmet Sever, aralarında daha önce husumet olduğu iddia edilen MHP Eskişehir eski Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan’a eşi Hamit Alkan’ın yanında silah çektiği iddia edilirken olay gündeme bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz günlerde eşi Hamit Alkan ile beraber Söğüt ilçesine gezmek amacıyla gelen MHP Eskişehir eski Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan, aracını kullanmakta olan Belediye Başkanı İsmet Sever ile ilçedeki Eskişehir Caddesi üzerinde karşı karşıya geldiler. Başkan Sever’in şahsına ait olduğu öğrenilen 11 TC 099 plakalı otomobilin kapısını açan Kadriye Alkan ile Başkan Sever arasında iddialara göre sözlü tartışma başladı. Sözlü tartışmanın bir süre sonra fiziki müdahale döndüğü ve Başkan Sever’in Kadriye Alkan’a araç içerinden silah çektiği veya gösterdiği iddia edilirken, olaya şahit olan ve cep telefonu ile kayıt yapan vatandaşın "Silahta var" dediği görüntülere yansıdı.

Diğer yandan infial yaratan görüntülerde, Kadriye Alkan’ın eşi Hamit Alkan’ın araç dışında eşine bağırarak, "İttirip durma bırak şunu" ardından İsmet Sever'e "Adamı sinir etme" dediği duyuldu.

Eskişehir eski İl Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan’ın olayı gazetecilere yaptığı açıklamada doğruladığı ve partisinin zarar görmemesi için şikayetçi olmadığını söylediği ise yine gelen iddialar arasında yerini aldı.

Bu iddialara ve görüntülere ilişkin Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever’in ne gibi bir açıklama yağacağı merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim