Cafer Elmas

MHP’den 25. dönem Milletvekili aday adayı olan Bozüyüklü esnaf Murat Köftecioğlu, Perşembegünü Ankara’da MHP Genel Merkezi’ne giderek aday adayı başvurusunda bulunacak.

İl Başkanı ile görüşme yaptığını ve aday adayı olacağını söylediğini belirten Köftecioğlu, Allah nasip ederse, Genel Merkez’de uygun görürse  MHP adayı olarak seçimlere gireceğini söyledi.

Bilindiği gibi Murat Köftecioğlu, 25. Dönem genel seçimlerinde aday adayı olmuş fakat Genel Merkez 1.sırada Bahattin Şeker’i, 2.sırada ise Hüseyin Şensoy’u aday olarak göstermişti.

Bahattin Şeker'in 7 Haziran seçimleri sonrası aktif siyaseti bıraktığını ve aday olmayacağını açıklamasının ardından MHP’de kimin aday olacağına ve kimlerin aday adaylık başvurusunda bulunacağı merak edilirken, ilk aday adaylık başvurusu Bozüyük’ten geldi. Bozüyük esnaflarından olan ve MHP eski Bozüyük İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Murat Köftecioğlu, 1 Kasım’da yapılacak genel seçimlerde MHP’den Milletvekili aday adayı başvurusu için 3.9.2015 Perşembe günü Ankara’ya gideceğini açıkladı.

 

Editör: TE Bilişim