MHP Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur’un partisinden istifa ettiği öğrenilirken, ilerleyen zamanda da İYİ Parti’ye geçeceği de gelen bilgiler arasında.

1 Kasım seçimlerinin ardından MHP içerisinde başlayan çatlak gderek genişliyor. Birçok ilde olduğu gibi Bilecik’te de MHP’den istifa edenlerin sayısı çoğalıyor. Son alınan bilgilere göre, Osmaneli MHP İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur’un da partisi MHP’den istifa ettiği ve yoluna Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti ile devam edeceği öğrenildi.

Konu hakkında, MHP’de kalarak siyaset yapmaya çalışan kişilere saygı duyduğunu, kararının kendisini bağladığını belirten Uğur “Yaklaşık üç buçuk yıldır MHP çatısı altında Osmaneli’ye hizmet etmek için yarıştım. Fakat gelinen süreç beni böyle bir karar almaya itmiştir. Benim bu kararım tamamen beni bağlamakta ve şahsidir. Bu sürecin Vatanımıza, Milletimize, MHP’ye ve İYİ Partiye hayırlar getirmesini diliyorum. Bugünden itibaren MHP ile bir ilişiğimin kalmadığını Osmaneli Kamuoyuna bildiriyorum.” dedi.

Ayrıca gün içerisinde MHP Bilecik üyesi birçok kişinin de partiden istifa edeceği de gelen bilgiler arasında.

Editör: TE Bilişim