Diğer partiler aday belirlemeyle uğraşadursun, MHP seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor. Tam kadro olarak çıktıkları esnaf ziyaretlerinde halkla buluşan MHP teşkilatı, vatandaşların derdini dinleyip, Belediye Başkan adayları Hüseyin Şensoy’u Bileciklilere tanıtıyorlar.



Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik teşkilatı, Milletvekili Bahattin Şeker ve Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy öncülüğünde seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Esnaf ve muhtar ziyaretlerinden sonra dün de Bilecik kapalı pazarına giden partililer, vatandaşlarla görüşüp adayları Hüseyin Şensoy’u tanıttılar. Tam kadro olarak sokaklara inen MHP’de, İl Başkanı Sabri Eraslan, İlçe Başkanı Mahmut Özbekar, eski İl Başkanı Hüseyin Köymen ve çok sayıda partili seçim çalışmalarına eşlik ediyor.


Pazar ziyareti sonrası açıklama yapan Milletvekili Bahattin Şeker, kapalı pazardaki yoğunluğu az bulduğunu söyledi. Vatandaşın alım gücünün her geçen gün azaldığını belirten Şeker, pazarların ekonominin göstergesi olduğunu ifade etti. Toplumun her kesiminde ekonomik sıkıntının baş gösterdiğini söyleyen Şeker, gereken tedbirlerin alınmaması halinde, durumun ileriki zamanlarda daha şiddetli olarak hissedilebileceği uyarısında bulundu. 


Editör: TE Bilişim