Seçim sürecinde kendisine destek veren herkes eteşekkür eden Yalçınkaya, süreç içerisinde birçok kesim ile diyalog kurduğunu, sıkıntılarını dinlediğini ve çözüm önerilerinin ne olduğunu bildiğini ifade etti.

Yalçınkaya şu ifadelere yer verdi:

“ Milliyetçi Hareket Partisi İlkelerine hayran olarak, ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin tam bir devlet adamı olduğu inancıyla Partimizden aday adaylığına müracaat ettim. Genel Başkanımızın tensipleriyle Bilecik’ten 1. Sıra adayı oldum.

Adaylığımın açıklanmasına müteakip Bilecik il yönetimi ve tüm ilçe yönetimleriyle uyumlu bir şekilde çalışmalara başladım. Çalışmalarım esnasında desteklerinden ötürü İl Başkanımız Sayın Mehmet Karuk ve İl Yönetimine, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Talha Özkan ve Yönetimine, Bozüyük İlçe Başkanımız Sayın Ramazan Ayva ve Yönetimine, Pazaryeri İlçe Başkanımız Sayın İbrahim Güçlü ve yönetimine, Söğüt İlçe Başkanımız Sayın Adem Topçu ve yönetimine, Gölpazarı İlçe Başkanımız Sayın Aydın Göksu ve yönetimine Osmaneli İlçe Başkanımız Sayın Hayri Teğin ve yönetimine, Yenipazar İlçe Başkanımız Sayın İsmail Yağar'a ve yönetimine, Yenipazar Belediye Başkanımız Sayın İlhan Özden ve tüm ekibine, Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Muhammed Fatih Yaşar ve ocak gençlerimize, Bozüyük Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız Sayın Serdar Pehlivan ve ocaklı gençlerimize, her zaman yanımda yer alan Kadın Kolları İl Başkanım Sayın Esra Demirel’e ve yönetimine, Bozüyük Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşe Gülen Dingeç ve ekibine, Bana her zaman desteklerini esirgemeyen aileme, bizlere destek olan saygıdeğer Basın Mensuplarına, ve tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Böylesine güçlü bir ekiple çıktığım bu kutsal yolda şahsıma, partime desteklerini esirgemeyen tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına, ayrıca hayır duada bulunan büyüklerime minnetlerimi sunmaktan da şeref duyarım. Seçimlere az bir zaman kaldı, çalışmalarımız esnasında seçim araçlarımızla rahatsızlık vermiş olabileceğimiz herkesin affına sığınırım.

Milliyetçi Hareket Partisinden aday olmaktan son derece şeref duymaktayım, gençliğimde kendilerini tanımaktan onur duyduğum Ülkücü ağabeylerimi her zaman rehber edinmişimdir, zaten adaylık müracaatıma sebep olan bu Ülkücü ağabeylerimdir. Türk-İslam Ülküsüne gönül veren herkesin oylarına talibim, vereceğiniz oylarla Türkiye Millet Meclisinde sizleri temsil edecek bir vekilden ziyade sizlerden birisi olarak gideceğimden kimsenin şüphesi olmasın. “ÜLKÜCÜ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDE OLUR” diyen rahmet ve minnetle yâd ettiğim Başbuğumuz Sayın Alparslan TÜRKEŞ’in bu manidar sözünü kendime ilke edinmiş biri olarak geçmişte Ülkücü Harekete hizmet etmiş herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu hareketin tüm şehitlerine ve tüm gazilerine her Ülkücü’nün vefa borcu vardır düşüncesiyle aramızda kırgınlık veya küskünlük olduğunu hisseden herkesin de, desteklerine ve oylarına talibim.

Bilecik’te yaşayan biri olarak; İl’imizin kalkınması hususunda neler yapılabileceğini, hangi yatırımların uygun olacağını, tarım desteklerinin vatandaşlarımıza nasıl yansıyacağını, tek sermayesi alın teri olan işçi kardeşlerimize neler yapılabileceğini, sağlık konusunda İl’imizi öncü ve örnek bir Vilayet olması hususunda neler gerektiğini, kadınlarımızın rahat bir ortamda nasıl yaşaması gerektiğini, esnafımızın ekonomik özgürlüğünü nasıl kazanacağını, Maden sahalarının ve yer altı zenginliklerinin nasıl muhafaza edileceğini, işsizliğin ve istihdamın nasıl sağlanabileceğini,, Devlet Memurlarının sıkıntılarını, Avcı arkadaşlarımızın dertlerinin çözümü noktasında neler yapılacağını, Bir Memleketin nakliyede elçisi olan uzun yol şoförlerinin ve şehir içi minibüs, dolmuş şoförlerinin dertlerini dinledim, nasıl bir çözüm olabileceği konusunda bilgi sahibi olduğumu, Üniversite öğrencilerimizin ihtiyaçlarının ne olduğunu, Polis ve Jandarma Teşkilatının yaşadıkları zorlukların çözümünün ne olduğunu bilen birisi olarak, tüm Bilecik’li hemşerilerimin desteklerini bekliyorum

Editör: TE Bilişim