Her şartta hizmet etmeye talip olduğunu ve bu doğrultuda vatandaşların desteklerini beklediğini belirten Yalçınkaya, “7 Haziran 2018 Tarihinde İl Başkanımız sayın Mehmet Karuk akşam saat 17.30-18.00 saatlerinde Milletvekili Adaylığımızın 1. Sıra olarak şahsım ve 2.sıra adayı olarak Hasan YILDIRIM olduğunu öğrendiğimiz günden itibaren canla, başla çalışmalara başladık, bizler için bu erken açıklamanın büyük bir avantaj olması sebebiyle başladığımız çalışmalara 23 Haziran Akşamı saat 17.00’a kadar devam edeceğiz.

Çalışmalarımız esnasında Bilecikli hemşerilerimizin yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılaştım, bu teveccüh bizleri oldukça onurlandırmıştır. Mesleğim itibarı ile Köylerimizin, tarımda yaşadıkları sıkıntıları bilmem hasebiyle bu sıkıntılara çözümün Milliyetçi Hareket Partisi Kadrolarında olduğunu ifade ettim, Çalışan işçi ve memur arkadaşlarımızın değişik dertlerini dinledim, öğrenci kardeşlerimizin ilimizde beklentilerinin ne olduğunu öğrendim, gençliğimizin geleceğe bakışlarında endişeli olduğunu gözlemledim, kadınlarımızın yaşam şartlarından etkilenerek geçim sıkıntılarında olduklarını müşahede ettim, sanayi kuruluşlarının daha iyi şartlarda çalışmalarının gerekli olduğunu düşündüm, sanayii sektöründe çalışanlarının ekonomik sıkıntılar yaşadıklarını gördüm. Kamyonculuğu meslek edinen şoför arkadaşlarımızın bu ülkenin mihenk taşı olduğunu, şehir içi minibüs taşımacılığını yapan şoförlerimizin zor şartlarda hemşerilerimize hizmet ettiklerini biliyorum, Sağlık çalışanlarının bir hayli zor şartlarda insanlara hizmet etmeye çalıştıklarına şahit oldum, hastalanan hemşerilerimizin yeterli sağlık hizmeti alamadıklarını, hatta bu konudan şikâyetçi olduklarını öğrendim. Ormanlarımızın ve doğal güzellikleri olan tabiat varlıklarımızın kesinlikle korunması gerektiğini düşünüyorum, avcı arkadaşlarımızın Milli Parklar müdürlükleri tarafından biraz daha esnek davranarak kurallara uyumlu hale getirilmesi gerektiğini, Türkiye’nin onuru ve gururu olan tüm Emniyet Teşkilatının, Jandarma Teşkilatının, çalışma şartlarının ve ekonomik şartlarının iyileştirmeye gitmesi gerektiğine inanmaktayım, esnaflarımızın dükkân kiralarının ve giderlerinin yüksek olması sebebiyle vatandaşa yansıtmak zorunda olduklarını bilmekteyim.

Bu güne kadar yaşam prensibim olarak kabul ettiğim değerlere kendimce yakın gördüğüm, öngörüleriyle her zaman haklı çıkan, Milliyetçi Hareket Partisinin bilge lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye olan hayranlığımdan dolayı Milletvekilliğine müracaat ettim, sayın Genel Başkanımızın teveccühü ile 1. Sıra adayı oldum, Bilecik’i ve hemşerilerimizi seviyorum, siz saygıdeğer hemşerilerime her şartta hizmet etmeye talibim, bu sebeple tüm Bilecikli hemşerilerimizin desteklerini bekliyorum.” İfadelerine yer verdi

Editör: TE Bilişim