MHP Bilecik 1.Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Sertan Yalçınkaya, İsrail Devleti’nin Filistin halkına uyguladığı zulüm ve katliama yönelik yayınladığı mesajda, “Bugün kalbimiz Kudüs atıyor” dedi.

Yalçınkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

Türk töresi ve İslam coğrafyasında ayrı bir yeri olan Filistin Tüm Türk Dünyasında kanayan bir yaramızdır. Senelerdir bu yaramızı deşenler ve kanatanlar bıkmadan, usanmadan çocuk, yaşlı, kadın demeden kıyımlarına devam etmekteler.

ABD’nin Kudüs’te İsrail Büyükelçiliği açması sonrası Filistin halkı haklı olarak sokaklara dökülmek vasıtasıyla Protestolara başlamışlar, Hayvani ruhları taşıyan İsrail askerleri kullandıkları gerçek mermiler ile 59 Filistinli’yi katletmişlerdir.

En acısı da böyle canice katliamı savunan İsrail’in Belçika büyükelçisi olan Simona Frankel

Utanmadan sıkılmadan gaz bombası saldırısında ölenlerin terörist olduğunu iddia etmesiydi. Saldırıda ölenlerin büyük çoğunluğunun çocuklar olduğunu da kabul etmeyen şeref yoksunları 2 bini aşan yaralı olduğunu inkar edecek kadar yalancı yaratıklardır.

Ş u mübarek aylarda böyle katliamları yapanları kınıyor ve beddua ediyorum, tüm Türk-İslam Alemine şehit olanlar için başsağlığı, yaralılara ise yüce mevlâdan acil şifalar diliyorum.

Editör: TE Bilişim